Bloggerii astia nu muncesc?

Asta este o observatie mai veche ce abia acum a ajuns sa fie pusa pe "hartie". Ca blogger primesti o gramada de invitatii pe la diferite evenimente. Majoritatea sunt fix pe segmentul tau, semn ca isi fac treaba cei din agentiile de PR. Surprinzator, dar o mare parte dintre evenimente sunt in timpul programului de munca. Clasicul 9-18. Si asta nu se intampla de ieri de azi.

Vinovatii firesti ar fi agentiile de PR care pun evenimentele la aceste ore absurde. Dar logica dicteaza ca lipsa participantilor la astfel de evenimente ar duce la schimbarea orelor la care acestea au loc. E in interesul agentiei sa aduca cat mai multi bloggeri. Drept urmare stau si ma intreb: bloggerii astia nu muncesc?

Nu au job-uri care sa ii impiedice sa plece in timpul programului la vreo lansare? Nu traiesc toti din blogging. Stiu o mana de oameni care fac asta si astia nu prea participa pe la evenimente. Nici varianta cu studentia nu ma coafeaza. N-au cum sa fie toti studenti. Deci care e raspunsul? Ce se intampla si ce fac acesti oameni in afara de blogging?

Si ca sa nu fiu ipocrit pana la capat ... recunosc ca mai scriu pe blog de la birou. Dar asta e o actiune ce dureaza 5-10 minute odata ce am ideea in cap. 

Comentarii

  1. Se invoiesc de la munca (si apoi fac ore suplimentare) ? Fug in pauza de pranz (daca evenimentul este intr-o locatie apropiata) ? Eu unul nu prea ajung la ele tocmai din motivul enuntat de tine mai sus.

    RăspundețiȘtergere
  2. In ultimii 2 ani, nu cred ca am participat la mai mult de 3 evenimente in timpul programului de munca si doar atunci cand locatiile au fost suficient de aproape de mine incat sa pot ajunge in 10 minute la birou in caz de urgenta.
    Ii inteleg si pe cei care organizeaza in timpul programului de munca evenimentele. Doar nu or sa stea ei peste program? Mai ales ca multi clienti si-au redus bugetele si nu mai poate fi vorba de ore suplimentare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu n-am fost pana acum la niciuna. Deci mai sunt care si muncesc ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am norocul sa am un program flexibil si sa lucrez in mare parte si de acasa. Dar recunosc, mereu imi pun problema ce se va intampla cand voi schimba locul de munca si voi avea un program 9-17?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

viteza medie in oras .... 10km/h

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

Generator de nume de cocalari!