Webstock 2012 si socializarea offline

Pentru mine Webstock este conferinta perfecta pentru socializare. Cel putin pe partea de online, gasesti un mix de bloggeri, oameni din presa, oameni din agentii si clienti. O combinatie ideala pentru orice incepator in ale social media. A must have pentru oricine vrea sa lucreze in aceasta industrie.

Eu asta am vanat cand am aplicat pentru o invitatie. Mi-am dorit oportunitatea de a ma reintalni cu niste oameni pe care nu i-am mai vazut de mult. Oameni dragi si interesanti. Asta mi-am propus si asta am reusit.



Altii poate au avut alte scopuri. Altii poate au venit sa invete despre social media. Altii poate au vrut sa fie inspirati. Altii poate si-au dorit sa vada niste case study-uri ale unor proiecte interesante din .ro Altii poate si-au dorit sa cunoasca pe cineva anume. Sau sa vaneze prezentarea unui anume om.  Poate ca unii si-au dorit sa isi gaseasca niste clienti sau pur si simplu un job. 

In orice caz ... cred ca fiecare a primit ceea ce si-a dorit. Sper. Eu am primit. Si chiar daca motto-ul sponsorului principal - Vodafone - afirma ca "Online suntem mai puternici", pana la urma tot offline-ul este cel care intareste aceasta apropiere umana.

Pentru tine ce a insemnat Webstock 2012? Pentru mine a insemnat socializare offline. 

clasica poza cu 2 gemene...
Curios inca de Webstock? Citeste live blogging-ul facut de AncaSandra si Sabina de la conferinta.

Comentarii

  1. Sunt placute uneori astfel de coferinta insa din pacate sunt si oameni falsi(majoritatea), asta este tare neplacut la astfel de adunari, in rest mi se par a fi destul de ok.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!