presiunea Revelionului perfect

Decembrie este cea mai misto luna din an, insa nu se putea sa nu aiba si ea o problema. Problema in cazul de fata este presiunea unui Revelion perfect. Fuga aceasta dupa distractia din noaptea de 31. De fapt este vorba de noaptea aia din an in care TREBUIE sa te distrezi. Panica asta cu trebuie este exploatata cu succes de toti din industria de turism. Asa ajungi sa dai 3-500 de euro pe 3 nopti la o pensiune uratica de pe Valea Prahovei.

Nu inteleg de ce fix in noaptea de Revelion trebuie sa ma distrez. Nu-mi place presiunea asta generala. Toata lumea inebuneste cand vine vorba de Revelion. Iti faci planuri din timp ca sa mai pot sa prinzi ceva. Sa prinzi ce? Aglomeratie pe Valea Prahovei? Preturi obscene? Sansa de a sta la o masa si de a bea ceva in timp ce te uiti la un program flasc de Revelion? Asta este distractia aia ce agita sangele portocaliu rosiatic de ppt-ist? 

Cred ca majoritatea Revelioanelor mi le-am facut pe Valea Prahovei, dar noi mergeam la snowboard nu sa petrecem. Ora unu ne prindea in lumea viselor. Eram obositi dupa o zi pe partie. Recent am servit Revelionul ala de restaurant. Ingrozitor. Un fel de nunta alaturi de prieteni si multi oameni necunoscuti cu care nu interactionezi. De fapt  ... fix o nunta. Mi-am promis ca nu mai fac greseala asta nicodata. Am repetat-o in anul ce a urmat ...

Anul asta nici nu stiu ce fac. De mult timp n-am mai fost atat de liber ... atat de miserupia. O sa aflu in ultimele zile din an daca e sa fac ceva. Cert este ca nu simt presiunea asta de a ma distra. M-am distrat tot anul. N-am avut nevoie de o ocazie speciala pentru asta. Dar te intreaba cineva cum te-ai distrat tot anul? Nu. Te intreaba de Revelion. Deci nu vreau sa fiu lame. O sa imi gasesc ceva cool de facut ca sa nu scad in ochii societatii. La multi ani gen...

Comentarii

  1. Exact! Exact asa sunt si eu anul asta. Prea mult stres sa iasa perfect si, dupa ce te-ai chinuit, vine unul si pune o manea, sa se-ncinga distractia :)) Si tocmai din cauza presiunii incepe sa se strice tot. Enough for me. Astept pana pe ultima suta - daca se iveste ceva interesant, ok. Daca nu, imi vine mie vreo idee.

    RăspundețiȘtergere
  2. De-asta se fac vacante prelungite. Pleci undeva de pe 16 decembrie, hai 23 maxim si nu te mai intorci pana pe 6 ianuarie :)Si uiti si de telefon si de tot si nu-ti impui niciun tipar de distractie. Doar te bucuri ca esti liber sa faci fix ce ai tu chef si stii ca nu dureaza doar o noapte.

    Eu am o gasca de colegi foarte misto cu care mai raman seara la birou sau cu care ies dupa serviciu. Si fiecare iesire de-asta poarta numele de Revelion. Pentru ca vrem sa introducem cuvantul asta in vocabularul nostru tot anul, nu doar o luna, la final de an. Nici nu mai stiu cate "revelioane" am facut pana acum. Dar e fun :) Asa ca daca te tenteaza, join us.

    Cat despre gasit oameni cu care sa petreci finalul de an, sunt sigura ca vei gasi o solutie non-nunta si care sa te faca sa treci in Anul Nou cu zambetul pe buze ca dupa o petrecere misto de miercuri, vineri sau sambata seara :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Mă mir că un blogăr are bani de petreceri de Revelion.

    Cazarea în Viena costă 250E la 4 stele și tu te plângi că n-ai unde să te duci.

    Alt blogăraș deștept.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!