20 de ani de Ubisoft Bucuresti

Ieri s-au implinit 20 de ani de cand 6 oameni au deschis primul studiou Ubisoft din afara Frantei. Cel din Bucuresti a inceput intr-un apartament (varianta locala a garajului Silicon Valley) iar azi numara peste 800 de angajati. Multi prieteni au lucrat la ei in acesti 20 de ani. Unii inca lucreaza. Am o relatie mai speciala cu Ubisoft tocmai din acest motiv.

atmosfera chill de gameri 
Totusi, nu pot spune ca m-am jucat atat de multe jocuri facut de ei. Nu sunt fan Assassin's Creed, Silent Hunter, Ghost Recon, Prince of Persia sau Far Cry. Nu sunt genul meu de jocuri, desi sunt titlurile lor cele mai populare. Eu sunt putin mai old school asa. Settelers, Warlords Battlecry, Rayman (raving rabbids), Capitalism 2, World in Conflict sau Morrowind - acestea sunt jocurile ce ma poarta pe raul amintirilor. 

Azi Ubisoft este producatorul unor titluri interesante pe Kinect. Cel putin din perspectiva mea. Am deja  Your Shape: Fitness Evolved 2012 si urmeaza cat de curand sa incerc si Raving Rabbids (whatever name has) si Just Dance. Soon

Trecand peste preferintele mele in materie de jocuri .... Ubisoft Bucuresti este cel mai mare player de pe piata de jocuri locala. Un avanpost ce te face sa speri...

La Multi Ani guys. 

Comentarii

  1. Am si eu niste cunostinte care acum cativa ani lucrau la Ubisoft/Gameloft (nu mai stiu exact care, dar stiu ca e cam aceasi companie) si care au fost concediati in masa pe principiu ca ajunsesera sa aibe salarii foarte mari, evident datorita vechimii si experientei. Deci filiala locala e cam naspa, sau cu idea asta am ramas eu.

    Referitor la jocuri, Assassin's Creed e una dintre seriile mele favorite.
    Pentru Kinect am incercat majoritatea jocurilor oferite de ei, singurul care m-a facut sa il cumpar si pe care il mai joc din cand in cand e MotionSports Adrenaline. Ala cu iepurii e cam pentru copii mici iar la capitolul dans, Dance Central regele.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!