Atunci cand e atat de frig incat iti scade temperatura motorului cand masina merge

Tot astept clipa asta de vreo luna. Un frig ca la carte care sa se lege cu ce vreau sa va zic. Aseara pe la 1-2 noaptea eram pe A2 sa vad Geminidele. S-a ales autostrada ca oricum in Capitala nu vezi picatura de stea. Ce mega fail a fost. Kilometri si kilometri de ceata de iti intra in oase. O ceata atat de laptoasa, incat abia vedeai cu proiectoarele de ceata o jumatate de masina in fata. Exagerez putin. Vedeai o lungime intreaga.

vizibilitatea de aseara
Si frig. - 20 de grade arata masina. Dardait in echipament decent de iarna (nu de snowboarding) pentru a incerca sa faci doua trei poze. N-a iesit nimic. Abia am vazut 3 stele cazatoare. Dar eu despre frig vorbeam sa va zic. Stiti ce merge bine cand e foarte frig? Ceva cald. Ba nu! Ceva fierbinte.


Vin si ceai sunt clasice .... dar ce ati zice de niste unchiu Jack Daniel? Fierbinte! Ei bine acum o luna au lansat Jack Daniel's Winter Edition - singurul Jack care se bea fierbinte. Atentie ... fierbinte. Nu fiert!

Sezonul de iarna in rai :)  (via Radu)
Cum este? Mai slab ca batranul Jack. 15%  vs 40 % cat are cel bine cunoscut. Miroase putin a vin fiert. Gustul este foarte familiar, dar inca nu am reusit sa imi dau seama cu ce il asociez. E bun si te poate surprinde de ce cantitati poti consuma fara sa iti dai seama.

Este ceva ce merge perfect dupa un snowboarding. De asta m-am si ferit sa scriu cat timp termomentru nu trecuse pe negativ. Nu apreciai cu adevarat licoarea fierbinte. Toti care l-au gustat (bloggeri la lansare si prieteni) s-au codit in prima instanta, dar pana la urma au dat acelasi verdict: e bun si merge.

Ce s-ar putea sa va bucure e ca Winter Edition-ul se gaseste doar in cateva tari (Germania, Austria, Slovenia si Romania). In sfarsit nu ne mai simtim si noi ca o tara de lumea a 3-a. Nici macar in US of A nu este disponibila. Tarile alese par sa aiba cam aceleasi atuuri: sporturile de iarna se bucura de o popularitate crescuta.

Una peste alta  ... am cunoscut-o si pe Lynne Tolley - stra-stranepoata lui Jack Daniel. Un fel de royalty pentru orice consumator de spirtoase. E o tanti joviala care pare sa fie tot timpul intre doua guri de Jack. Poate de aia este si degustatoare oficiala de Jack Daniel's.

Eu cam atat am avut de zis. Inca mai dardaie personalitatea in mine dupa frigul de aseara. Incercati Jack Daniel's Winter Edition si daca nu va place sa veniti aici sa ma trageti de ureche. O sa va placa cu siguranta daca il consumati cum trebuie: afara in zapada :)

Comentarii

  1. Eu am patit chestia din titlu :)) Nu e foarte placut :)
    Problema o am si acum, doar ca nu mai stau in trafic atit de mult, deci efectul e mai slab.

    RăspundețiȘtergere
  2. Problema mea cu frigul este că nu mi se încălzește motorul mai mult de 60 de grade, deci este sub-optim, deci consumă mai mult.

    Că eu, de consumat, nu consum whiskey.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!