De weekend: Hansel si Gretel: Vanatorii de vrajitoare 3D

Acum o saptamana si ceva aveam chef sa merg la un film. Nu mai fusesem de mult si pierdusem niste filme destul de apreciate in jurul meu (Django, Hobbit etc.). Aveam chef si de ceva ... nou asa ca am purces sa ma uit la trailere. Doua ore mai tarziu mi-am dat seama s-a dus timpul de film. Dar macar aveam o lista de filme de vazut.

Hansel si Gretel era unul dintre ele. O continuare moderna a povestii clasice (parca 2012 a fost plin de din astea). Ma rog. Da si nu. Un fel de continuare alternativa. 18+ cu mult sange si violenta. Marti am avut ocazia sa vad avanpremiera la Cinema City  si abia acum am putin timp sa scriu doua trei vorbe despre film.

H&G este un film care nu o sa vada niciodata un Oscar la fata. E genul ala de film: usor, antrenant si scurt. Merge de vazut asa fara prea multa implicare/pregatire sufleteasca. Un fel de aventura de o noapte ... in 3D. Nu stiu exact ce vrea sa insemne asta. Suna bine in capul meu.

Actiunea filmului este destul de liniara. Fara nu stiu ce siretlicuri sau artificii gratuite de sporire a suspansului. Ajungi intr-un punct in care te vei prinde tu de hint-urile aruncate celor doi protagonisti pe tot parcursul filmului.

3D-ul e pus acolo sa fie. Fiind genul de film cu sange si 18+ era normal sa fie fie asa. Producatorii inca sunt convinsi ca satarul 3D ce vine spre tine .... o sa te sperie/impresioneze. Sau poate sunt eu mai cinic.

Muzica n-am remarcat-o iar actorii sunt credibili in rolurile pe care le joaca. Mai ales roscata naiva (piticot de spoiler.) Miroase si a continuare deci pot spune ca filmul e de vazut daca te-a atatat trailerul. N-as putea sa ti-l recomand altfel :)




Nu? Parca te-a prins asa putin :)))

btw - nu vi se pare ca vrajitoarele seamana foarte mult cu wraith-urile din Stargate?

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!