Pleiada truismelor

2013 a inceput ca un an de self improvement NLP shit pe bloguri. Peste tot se gaseste cineva sa intocmeasca o lista cu do's and don'ts. Fie ca e vorba de femei, barbati sau pisici ... trebuie sa avem o lista. Problema n-ar fi atat de mare daca listele respective n-ar fi populate de truisme.

Imi plac adevarurile universal valabile ca oricarui om, dar totusi cred ca aceasta pozitionare de opinie devine plictisitoare destul de repede. "Nu pune mana in foc ca o sa te arzi" yeeee hai sa dam un like si share pentru ca nu stiam asta inainte sa citesc pe un blog.

Mai deranjant e cand oamenii care emit aceste banalitati au experienta de viata a unui cobai de laborator. Normal ca strambi putin din nas. Este involuntara reactia si nu ai ce sa ii faci. Nu poti sa accepti sfaturi de viata de la cineva pe care nu-l consideri o autoritate pe subiectul respectiv.

Partea distractiva e ca listele astea prind. Agata cavaleri ai internetului care isi incep existenta de aparatori ai morilor de vant. Este surpinzator cum dupa 13-15-18-20 de ani de internet mai exista cate un don quijote ce isi aloca timp si energie sa zica si el la randul lui un truism intr-un comentariu.

Trafic se face si parca nimic nu ramane spus. Ironic. Cam ca zgremeala asta scrisa la graba. Stiu ca nu exista cuvantul dar imi placea cum suna in capul meu.

Comentarii

  1. wow. Pune repede copyright pe cuvantul zgremeala, esti singurul rezultat care apare la un search pe google!!
    Pacat ca nu ai inventat un cuvant care sa descrie ceva frumos...

    RăspundețiȘtergere
  2. Si lucrurile rele trebuie inventate de cineva :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!