CROODS 3D (2013)

Imi plac filmele care te binedispun si iti lasa un mare ranjet pe fata. Sunt filme care nu cer prea mult de la privitor. Iti insira totul pe masa si te las pe tine sa alegi ce doresti. Nici nu se pune problema vreunei drame interioare sau lipsa unui final fericit. Te astepti la asta dinainte sa ajungi la film.

Aseara am fost (alaturi de alti bloggeri si puradei) sa vad Croods 3D in avanpremiera la CineCity. Croods este o productie Dreamworks in genul Madagascar & Ice Age - cu alte cuvinte, este un film orientat mai mult spre prichindei. Film la care te duci cu copiii, dar care si pe tine o sa te amuze.

S-a ras mult aseara la Croods. Am ras si eu. Au ras si copiii din jurul meu. Au ras si parintii lor. Eu consider ca acesta este factorul care determina succesul tipului asta de filme: daca te face sa razi in hohote sau doar asa pe sub mustata. Croods a reusit sa smulga hohote in sala, si din acest motiv ma astept sa ajunga un "clasic" precum cele doua filme mentionate mai sus.

Doua lucruri totusi as critica: 3D-ul banal este primul lucru. Este 3D-ul de perspectiva (daca pot sa il numesc asa) si nu cel de ridicat de pe scaun ca vine trenul spre tine. Poate nu se cade asa ceva la un film de copii. Nu stiu. Eu m-as fi lipsit cu succes de tot 3D-ul din film.

Al doilea lucru care m-a iritat foarte putin: personajele fluffy-cute nu au nume. Sau cel putin nu le-am retinut eu. Pai de unde o sa stie copilul meu sa ceara jucaria de plus cu sloth-ul curea? Sau popandaii legati la coada? Remember Scrat from Ice Age? Exact.



Si ca sa nu o mai lungesc ... filmul este foarte dragut si il recomand celor care au copii, celor care se duc la un first sau nu date, celor care vor sa rada si celor care inca nu si-au pierdut inocenta copilariei. Enjoy it din 22 Martie.

ps. Cred ca s-a spulberat blestemul lui Nicolas Cage ... a jucat intr-un film bun deceniul asta!

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!