Cursa Infernala (2013)

Abia ce m-am intors de la avanpremiera Vechicle 19 (Cursa Infernala in romana) cu Paul Walker - baiatul din Fast and Furious. Nici nu stiu de unde sa incep. In primul si in primul rand, titlul in romana este pe jumatate inselator si pe jumatate adevarat - din pacate nu prea este nicio cursa, dar filmul chiar este infernal.

Este un fel de GTA (Grand Theft Auto) prost ce a ajuns cumva pe marile ecrane. Prima intrebare ce iti vine in minte cand vezi filmul "Cine naiba a citit scenariul si s-a gandit ca e o idee buna sa finanteze acest film?" ramane un mister. A doua este "De ce nu m-am ridicat sa plec?'. Raspunsul este destul de simplu: pentru ca este amuzant. De mult n-am mai vazut atat de multi oameni care sa rada dupa un film. Problema e ca nu radeau cu filmul ci radeau de film.

Cele doua faze voit amuzante sunt destul de amuzante, dar palesc in comparatie cu cele involuntare  care mai degraba sunt din categoriile: what the fuck? ce? serios? Aici depinde si de tine cum esti. Daca esti contrariat de nivelul scazut al filmului (care rivalizeaza doar cu cele de pe casetele VHS de odinioara) ma indoiesc teribil ca o sa te amuze.

Daca esti ca mine, te gandesti tot filmul pe ce pozitie din top 5 cele mai proaste filme vazute vreodata o sa il clasezi si o sa te amuzi teribil. E genul ala de film atat de prost incat devine bun.

Bila alba pentru coloana sonora. Vreo 2-3 melodii chiar au sunat bine.

Trailer:



Ah si de final am doua concluzii maiestoase. Unii actori trebuie sa ramana doar actori. Sa nu mai incerce taramul asta fantezist al producerii de filme (Paul cu tine vorbesc). A doua: baiatul care a taiat filmul pentru trailer este un zeu. Trailerul este mult peste actiunea de viteza a 2-a din film.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!