Grozavul si puternicul Oz (2013)

De mult n-am mai vazut un 3D atat de bine facut. E drept ca e vorba de Disney si era oarecum natural sa nu fie un lucru facut de mantuiala. Nu prea scot ei filme low budget. Oz este un fel de prequel al Vrajitorului din Oz asa ca finalul este destul de lesne de anticipat. Chiar si asa, filmul este surprinzator de agreabil.

Te-ai astepta sa fie facut pentru copii, dar si adultii se vor simti ca niste copilasi cand vad filmul. Eu unul m-am simtit asa. Am iesit de la film cu un zambet mare pe fata si cu o puternica nevoie sa recomand filmul. Asta incerc sa fac acum.

Nici nu stiu cu ce as putea sa fiu critic. Finalul? In mod cert este mai slabut decat imi doream. Muzica? Nu pot sa zic ca mi-au niste acorduri in minte, dar nici nu am simtit ca lipseste sau ca este deranjanta.

Ah! stiu cu ce pot sa fiu critic: cu 3D-ul. La toate filmele am fost critic cand am zis de 3D asa ca de ce m-as opri cu asta? Pentru ca e chiar foarte misto. Pe la nivelul Avatar sau Alice in Tara Minunilor. Totusi, unele scene pareau sa lipseasca fps-urile necesare cat sa le faca fluide. Nu multe. 2-3 scene in tot filmul. De aici am presupus ca nu e filmat cu tehnologia noua IMAX (high frame rate). Vorbesc si eu sa ma aflu in treaba. Nici nu stiu daca e compatibila 3D.

Trailer:



Concluzia? Recomand cu multa placere. Este ok(ish) si pentru copilasi (vreo 2 scene mai infricosatoare) si mai ales pentru adulti. Eu l-am vazut la IMAX si parca v-as recomanda si voua sa faceti acelasi lucru. Daca n-am dreptate ... aruncati cu piatra aici prin comentarii.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!