Azi incepe NexT 2013 - Festivalul International de Film

4 Zile de scurtmetraje vor inunda cinematografele din Bucuresti. 100 de filme in total. La fel ca si anul trecut, am avut acces la cateva proiectii ce vor rula la NexT 2013. 7 la numar. Am vazut vreo 5 pana acum si mai toate nu m-au impresionat foarte mult. Prea dramatice. Prea artsy. I'm more of a simpleton. De asta am ras si mi-a placut Betoniera (). E mai simplu.


Totusi, am incredere in NexT 2013. Undeva intre cele 100 de filme sigur se gasesti si o bijuterie. Un film de suflet .... cum a fost pentru mine anul trecut "La Huida". Anul acesta am senzatia ca o sa descoper acest giuvaier in sectiunea Comedy Night (joi si sambata de la 20:30 la 22:00 la Cinema Corso). Si nici sectiunea NexT Kids nu pare de aruncat.

Sunt blogger acreditat asa ca urmariti-ma pe retelele sociale clasice (Facebook & Twitter) pentru impresii la cald.

Si doua de final. Daca crezi ca ai in time acel ceva de critic de film ... si stai si cu franceza excelent ... poti sa ajungi sa jurizezi un festival de film din Franta Belgia. Mai multe informatii aici. Deadline - pana maine :)
Seminariile dedicate regiei de film si sound designului nu lipsesc nici anul acesta din programul Festivalului International de Film NexT. Incepand de joi, 11 aprilie, si pana sambata, 13 aprilie, vor avea loc la Café Verona Carturesti dezbateri pe teme legate de industria filmului cu o serie intreaga de profesionisti in cinematografie din tara si strainatate. Aceste seminarii sunt oferite si anul acesta de JTI, iar intrarea va fi libera. 
ps. Daca mergeti la NexT (program) sa imi dati si mie de veste. Poate ne vedem :)

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!