Este fain #lacirc

Sambata am fost la circ. Nu mai tineam minte de cat timp n-am mai trecut pragul unui circ. Pe undeva prin copilarie s-a intamplat ultima vizita. Dar sambata am fost alaturi de mii de copii la circ. Si a fost foarte dragut.

Tot show-ul a durat aproape 4 ore si a avut de toate: tigri, leoparzi, pantere, crocodili, papagali, acrobatii, patinaj si jonglerii. Mai putin clovni, desi comic relief-ul a fost asigurat cu succes de un Charlie Chaplin. Poate e mai bine asa. Stiu o prietena care n-ar pune niciodata piciorul intr-un circ din cauza clovnilor. Cum sa iti fie frica un clovn? Beats me. E ca si cum ti-ar fi frica de mimi :)))

Spectacolul nu este wow/mind blowing pentru un adult. Au fost lucruri care te lasau cu gura cascata, dar au fost putine (acrobatiile celor 3 baieti...). E normal. Circul este pentru copii (spectacolul a inceput la ora 3 dupa masa). Vezi altfel lucrurile acestea cand esti mic. Ca adult ai vazut multe lucruri pe internet ca sa nu te extaziezi atat de usor, dar parca totusi este putin diferit cand le vezi live.

Poze de la Gala a 12-a a Circ & Variete Globus Bucuresti gasiti aici.

Desi nu se fotografiaza si nu se filmeaza ... am reusit sa trag o panorama proasta :)
Totusi, prichindeii erau entuziasmati de spectacol. Harmalaie, rasete si ocazional cateva plansete (cand ai atat de multi copii e este dificil sa nu se gaseasca unul care sa planga). Mii de copii ce aplaudau si cantau.

Ce lucruri noi am aflat la circ?
  • exista vata de zahar la cutie
  • intr-un an bun Circul Globus 180-200 de spectacole pe an
  • noul spectacol "Profetiile Mayase" se mai lasa putin asteptat din lipsa de bani
  • circul este si pentru tatici: isi pot clati privirea cu domnisoarele de la trapez si gura cu berea ce se poate cumpara din incinta
  • se poate patina pe un fel de linoleu
Este fain la circ si va recomand o vizita cat de curand. Mai ales daca aveti copii. 

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!