Scary Movie 5 (2013) - O comedie de cosmar

Errr. O comedie de groaza e titlul in romana. Close enough. Sa zici despre un Scary Movie ca e prost este putin pleonasm. Normal ca e un film slab. Evident ca or sa fie o duzina de actori ratati pe poster. Asta este Scary Movie.

Intrebarea corecta este Te face sa razi? Nu prea. Glumele sunt cam de cartier. The hood man! Scary Movie e ca un drog usor - iti accentueaza starea in care te gasesti. Daca esti putin machit si pus pe sotii, o sa iti placa foarte mult. O sa razi cum a ras nenea de langa mine ce parea sa fie de profesie golitor de doze de bere. Chiar nu sunt rau. A golit vreo 3 doze in 86 de minute (cat tine filmul).Eu eram dupa o zi de munca asa ca nu prea m-am hlizit. Nu prea mult. 

Scary Movie 5 este un film de weekend. Surpriza nu? De vazut cu baietii. Gasca care a vazut Paranormal Activity si Black Swan - pentru ca astea sunt in general parodiate. Eh vezi si tu problema? Ce gasca de baieti a vazut Black Swan? Eu nici Paranormal n-am vazut, deci am inceput cu handicap din start.

Imi este greu sa recomand Scary Movie 5 pentru ca stiu sigur ca nu o sa il mai revad niciodata. Contrar celor intamplate cu primul si al doilea. 

Trailer:


Si nu va faceti griji de jumatate dintre actorii prezenti in trailer ... n-au mai mult de 2-3 minute de screen time :)

Comentarii

  1. După imaginea din trailer aveam impresia că e ultimul episod din Anger Management :|

    RăspundețiȘtergere
  2. M-am oprit de vazut Anger Management dupa vreo 3 episoade:)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!