XBOX One vs PlayStation 4

Daca e sa te iei dupa ce scrie pe internet .... razboiul consolelor s-a incheiat. Sony a castigat. Microsoft sunt niste idioti si tot internetul stie asta.

E distractiv cum toata lumea pune esecul/succesul unei console pe doua-trei lucruri atat de insignifiante ca: necesitarea unei conexiuni la internet, vanzarea de jocuri SH si Kinectul ce trebuie sa fie in permanenta conectat. 

#1 Serios? Te deranjeaza atat de mult ca trebuie sa o conectezi la internet? Pe mine ma deranja obscen de mult ca nu puteam sa o conectez (am un xbox si semnalul wireless-ului era foarte slab). Am rezolvat problema si acum Xbox-ul s-a transformat mai mult intr-un media hub (dintr-o consola de jocuri). 

#2 Vanzarea de jocuri SH. Aici putea sa fie o problema daca nu depindea exclusiv de producatorii de jocuri. Ma rog. Asta n-ar trebui sa ii spele obrazul Microsoft-ului, dar nici sa atraga atat de multa carnita in frigider. Eu pe PC n-am vandut niciodata nici-un joc. Imi sunt toate asociate mie si ar trebui sa le dau cu adresa de mail. Nici pe Steam nu poti sa vinzi asa ca unde este problema? 

#3 Kinectul te vegheaza. Aici e o mica problema daca esti sigur ca esti spionat de guvern. In rest nu vad asta ca un issue demn de discutat mai mult de 30 de secunde. O sa scoti consola din priza daca esti paranoic. Eu asa fac. Totusi, eu ma cred eco cand fac asta ... nu paranoic.

Razboiul consolelor nu a fost castigat. Abia a inceput. Si daca te uiti la ce exclusivitati are fiecare consola ... o sa fie unul foarte dur de-o parte si de alta. E bine. Noi consumatorii o sa avem de castigat!

[update] Microsoft a anuntat azi (20 iunie ) oficial ca renunta la #1 si #2. 

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!