Review: Jobs (2013) si RED 2 (2013)

Jobs este un film slab. Paradoxal, nu? Atat de multa controversa creeata de Steve Jobs de-a lungul anilor .... si un film despre el este slab. Macar daca il glorificau, dar nici macar asta nu mi se pare ca se intampla. Iese destul de sifonat. Totusi, Jobs nu este un documentar. Este un film artistic si asa ar trebui sa fie tratat.

Este slab si ca film artistic. Nu reuseste sa contureze un personaj coerent. Poate se bazeaza prea mult pe know how-ul despre viata lui Steve, dar atunci de ce esueaza sa fie exact?

Ashton joaca un rol fain, desi pare ca incearca prea mult sa fie Steve si din acest motiv pare fals in anumite situati. Naiba stie ce s-a vrut cu filmul asta - cert e ca nu prea se intampla nimic wow in el. Nu te plictisesti, dar nici nu simti ca te uiti la un film pe care o sa il recomanzi mai departe.

Trailer



RED 2 a fost o surpriza placuta. Poate mai bun ca primul, reuseste fie un film de actiune clasic: explozii cat cuprinde, inamici cu cataracta, urmariri cu tot felul de masini ciudatele, cateva glume aruncate cand trebuie si personaje joviale ce sunt usor de indragit.

Este un fel de film pentru toata familia (daca copiii sunt nitel mai maricei). E de vazut si de revazut.

Trailer:


Ambele filme ruleaza la Cinema City din AFI Cotroceni (Bucuresti).

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!