Review: Riddick (2013) - Ridicol de amuzant

Intre un film prost si un film atat de prost incat este amuzant ... e o linie foarte fina si destul de greu de trecut. Rar se intampla ca un film sa ajunga in a doua categorie (intentionat sau nu). Totusi, cand se intampla asta, filmul este cu adevarat legen-wait-for-it-dary!

Noul Riddick este unul dintre aceste filme rare. 

Aseara la Cinema City Cotroceni o sala plina vedea filmul in avanpremiera si radea, desi filmul nu are tangente voite de comedie. Se radea cum nu se intampla sa razi la comedii cu pedigree. Poate este pacat ca s-a ajuns la asta cu seria Riddick, dar eu personal m-am simtit excelent. 

Am vazut face palm-uri ce ascundeau rasete cu pofta. Cel din fata mea s-a intors la un moment dat cu zambetul larg si o fata de wtf??! pentru ca era curios daca si cei din spate se amuza la fel de mult ca el. S-a ras ironic, desi cativa cercopiteci pareau sa nu fie pe trend-ul asta hipsteresc si pareau sa se amuze cu adevarat. 

"Hell yeah!" este raspunsul automat la urmatoarele intrebari: Este prost? Este musai de vazut? Este inca o dovada ca actorii ar trebui sa ramana la actorie si sa nu isi mai bage coada in productie? Este un film absurd ce se invarte doar in jurul lui Vin Diesel? Este filmat integral intr-o camera verde dintr-un subsol? Este low budget? Este de vazut cu baietii? Chiar este atat de amuzant? Hell to the motherfuckah yeah!

Trailer: 


Din acest motiv cred ca are 7.7 pe IMDB. 56% de la critici conform rottentomatoes. 78% de la spectatori. Crede-ma cand iti zic ca trebuie sa il vezi. O sa vorbesti despre filmul asta ani de zile :)

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!