Burn Berry si J&B Tattoo - lansari de Octombrie

Luna asta am avut ocazia sa testez doua licori de petrecere: noul Burn Berry si JB-ul editie limitata cu tatuaje. Primul este un produs nou lansat ce vine sa mai aromeze putin gustul energizantului, iar al doilea este doar un facelift ce se destainuie in lumina neagra.


In afara de numele ales pe care il gasesc putin amuzant (burnberry ... blackberry), nu pot spune ca sunt cel mai mare fan al noului sortiment. Mie chiar imi place gustul clasic de energizant si nici nu l-as strica cu ceva ce nu are cel putin 40 de grade. In plus, mi se pare ca e cam dulce, iar eu in general sunt certat cu lucrurile dulci.

J&B Tattoo cred ca o sa faca senzatie in cluburi. L-am pus acasa sub un breloc cu lumina neagra si arata foarte bine. Mai mai ca imi doream sa stau pe canapeaua mea rezervata din club si sticla sa lumineze pe masa.


Aduce putin cu farul de acasa...

Ce far? Stiti luminile alea de semnalizare noaptea a unei portiuni de drum in lucru? Ceva asemanator am acasa! Are doua fete luminoase (alb si rosu) si senzor de lumina - ziua se opreste si noaptea incepe sa lumineze.

Noi (grupul meu de prieteni) il mai foloseam sa semnalizam pe unde suntem in vama (da, noi eram aia) sau sa anuntam Pe Baricade ca vrem sa comandam ceva (alb - vrem sa comandam, rosu - suntem ok). Pare putin cretin cand asterni povestile astea pe "hartie", dar sunt extrem de amuzante IRL. Deh. Boys will be boys.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!