Iti mai aduci aminte cand inamicul tau era un amalgam de pixeli aruncati random pe ecran?

Azi de dimineata am dat peste un filmulet ce prezinta capabilitatile tehnice ale unui motor grafic next gen (Snowdrop) si am ramas cu gura cascata. Parca nici 15 ani nu au trecut de cand ma jucam Delta Force si snipe-uiam inamicii pixeli de la distante enorme. Si ala era un joc ce avea o grafica buna pentru vremea aia.

Intre timp m-am cam lasat de shootere putin. Jucat o perioada Battlefield Bad Company 2 cu prieteni si am fost surprins de realismul pe care il avea. Apoi mi-am luat Battlefield 3 si pur si simplu eram bulversat. Nu mai intelegeam nimic. Inamicii si detaliile grafice mi-au supraincarcat creierul si nu eram in stare sa omor pe nimeni in multiplayer in primele 4-5 ore. Apoi a venit Battlefield 4 care e si mai cu mot, dar din fericire pasul facut in fata nu este atat de mare incat sa imi scurtcircuiteze creierul. (nihasa_ro - dati si voi add ingame daca vreti sa ne jucam BF4 impreuna)

Eh si acum hai sa vedem ce ne pregatesc pe viitor producatorii de jocuri:

de vazut full hd



Intre noi fie vorba, am vazut filme cu efecte speciale mai putin realiste decat ce poate motorul asta grafic. Sunt impresionat. In 2 generatii de motoare grafice s-ar putea sa avem jocuri care arata fix ca realitatea. Desi arata extraordinar, Snowdrop inca arata a joc. Nu te pacaleste tot timpul. Trebuia sa carcotesc nitel :)

Future gaming will kick ass.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!