Reintoarcerea content-ului

Dupa o serie de tentative de a trece pe noile teme dinamice de la blogger (link), m-am decis pe asta. De ce am facut asta? E destul de simplu: ai ajuns aici ca sa citesti ceva. Nu vreau sa te fatai prin tot felul de pagini doar ca sa apuci sa citesti ce am scris. Vreau sa gasesti pe homepage tot ce ai nevoie pentru a indeplini scopul tau.

De ce functioneaza asta pentru mine? Pentru ca scriu rar. N-am postari zilnice si nici nu incerc sa ofer experienta pe care pro bloggerii au perfectionat-o de-a lungul timpului. Nu mi se potriveste si ne iritam amandoi. In plus, daca as merge pe un homepage clasic - ai gasi postari ce au o vechime destul de mare (o luna) si care poate si-au pierdut relevanta.

Referitor la aspect: de mult sunt in cautarea unei teme simple de blog. Fara prea multe briz briz-uri si flashy stuff. Nu vreau sa iti arat articole asemanatoare sau postari din acelasi tag pentru ca am senzatia ca nu te intereseaza. Nu vreau sa fac un amalgam de poze doar sa te stimulez vizual. Nu asta e scopul meu. Eu vreau doar sa citesti ce am scris. Atat.

Sper sa va placa.

Bonus:  In dreapta aveti in mini meniu ce ramane in permanenta deschis (sper - skill-urile mele de css sunt aproape inexistente) unde puteti sa gasiti cele mai populare postari din ultimele 7 zile, arhiva, tag-urile folosite pe blog, un meniu de abonare la rss sau pe emai si niste date de trafic (afisari pe 7 zile). Search-ul ramane in continuare sfant daca vreti sa cautati ceva pe blog. E powered by Google si ar trebui sa nu dea rateuri.

Orice feedback este apreciat si analizat cu atentie. Inca mai am lucruri de modificat pe ici pe colo. Enjoy!

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!