Treceți la conținutul principal

2+7=8 sau 9 zile de schi si zapada

O iau in ordinea in care am aflat.

Weekend-ul viitor la Rasnov are loc o etapa  de Cupa Mondiala feminina de sarituri cu schiurile. Repet. La Rasnov avem 3 trambuline de sarituri, dintre care una e de 100 de metri. Nu cred ca realizati cat de surprinzatoare a fost vestea asta pentru mine. Dupa 7 ani de cand a demarat proiectul, pe 1-2 martie avem o competitie la Rasnov de talie mondiala.

In plus, avem si o sportiva care va concura: Dana Haralambie - pe care eu am confundat-o cu o hostessa cand am ajuns la conferinta de presa (da, e atat de draguta). Bonus: weekend-ul viitor vine si singura campioana olimpica la sariturile cu schiurile: Carina Vogt. Da, la Sochi/Soci s-a desfasurat pentru prima oara in istorie o competitie feminina de sarituri cu schiurile.

Pare o imagine din afara, dar chiar e complexul de la Rasnov
Printre toate cifrele si vorbele spuse la conferinta de presa (le am notate undeva daca sunteti curiosi),  un singur lucru mi se pare foarte misto: Centrul de la Rasnov nu percepe taxa pentru utilizarea trambulinelor. Oricine poate sa vina sa se antreneze si sa descopere sariturile cu schiurile. Wow. In momentul ala mi s-a parut ca traiesc intr-o tara normala care te ajuta sa iti atingi potentialul sportiv.

Intregul eveniment o sa fie transmis de TVR de la ora 2:30-3:00 PM , iar eu sper ca o sa fiu acolo. Am primit o acreditare de presa, dar oricum am senzatia ca accesul publicului este gratuit. Oricum as fi mers. Ce inseamna 186 de km pentru a fi prezent la o astfel de premiera?

Ah, era sa uit. Nu fac asta de obicei, dar jos palaria pentru grupul OMV-Petrom pentru ca au acoperit 50% din costurile realizarii acestui complex de la Rasnov. As putea sa zic acelasi lucru si despre Ministerul Tineretului si Sportului si Primaria orasului Rasnov, dar cam asta e in job description-ul lor.

A doua veste mare e ca ma apuc sa schiez.

Dupa 10 ani de snowboarding, sper sa invat sa stau pe schiuri. Ar trebui, pentru ca e rusinos si pentru ca ma duc in tabara de schi pentru bloggeri. De pe 23 februarie pana pe 1 martie o sa fiu la Arena Platos in compania altor 10 bloggeri doritori sa desluseasca tainele schiatului.

Invitatia a venit direct de la Doru si indirect de la Orange si a sa aplicatie iRewind - despre care tot am auzit, dar n-am apucat sa o testez. Dar ce face aplicatia asta? Pe partiile din Predeal si Cheile Gradistei, Orange a instalat niste camere care se activeaza in momentul in care treci pe langa ele daca ai aplicatia deschisa. Te filmeaza si apoi la baza partiei iti primesti filmul cu coborarea ta. Pretty cool! Din pacate, dupa cum ziceam si mai sus, n-am apucat sa ajung pe respectivele partii.



Cam atat e de zis. Sunt destul de exited ca inca nu am ajuns la Arena Platos si chiar sunt doritor sa experimentez o noua partie/statiune. O sa am doar tableta, asa ca nu stiu in ce masura o sa public ceva nou pe blog in astea 8 zile. Totusi, parerile la cald le puteti citi pe conturile mele de Twitter, Facebook si Google+ cu hashtag-ul #schiem.
#schiem – tabăra de schi pentru bloggeri - este un eveniment organizat de Arena Platoș cu susținerea Orange. Parteneri: Hohe Rinne, Happy Tour și Buonavista
Sa ne auzim cu bine :)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Era un bar mișto, dar problema era că mai venea și patronul...

Știți barul ăla făcut de patron în momentul în care a ajuns la 40 de ani și i-a dat cu virgulă bucket listul? Nu? Hai să vă zic cum stă treaba. Toată viața a visat să își deschidă un bar, dar n-a avut timp/bani/motivare. Asta până de curând când s-a dus ca berbecul.

L-a deschis. E mic, simpatic, are un specific bine delimitat, a mers chiar bine la început, dar acum începe să scârțâie. Și ăsta nu înțelege de ce. De ce în fiecare lună vin din ce în ce mai puțini clienți și încasează tot mai pe negativ.

Păi problema majoră e că patronul și-a dorit bar, dar nu și clienți. Am fost în vreo câteva locuri din astea unde noi îl deranjam pe patron. Omul era cu paharul de vin în față, cu gașca de prieteni și cu muzica la maxim. Erau pe distracție și trebuia să o mai pună pe pauză să ne aducă meniurile, să dea muzica mai încet, să ne aducă băutura și la final să ne ia banii.

Omul nu avea chef de noi, chiar dacă eram singurii plătitori de consumație din bar. N-ai cum să ceri prietenilor bani pe c…

Ieri le-am arătat Bucureștiul celor 5 noi beri aduse în România de URBB

De două zile timeline-ul meu s-a umplut de bloggeri care primiseră pachetul din imagine. Poze din toate unghiurile, selfie-uri, nebunie. Eu cred că am primit ultimul lădița care avea frumos atașat următorul mesaj: "Descoperă Europa cu berea care ți se potrivește! #beertrip", așa că presiunea a fost maximă.

Eu ce fel de poză pot să pun ce deja n-a fost făcută de ceilalți? Pe drumul spre casă, ajutat și de constituția specifică de blogger ce trebuia să care 6 kilograme, mi-am zis să fiu o gazdă primitoare și să le arăt celor 5 beri noi o fărâmă de București.

Și pentru că tot zic de ele, dar nu le-am numit, acestea sunt: Grimbergen Ambreé, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti 4 Luppoli Original, Angelo Poretti 5 Luppoli Bock Chiara și Angelo Poretti 6 Luppoli Bock Rossa.

Alături de ele au fost două mutat aici de ceva vreme: Guinness și Weihenstephaner Hefe Weissbier.

Rezultatul este mai jos.














Problema unui food truck făcut din pasiune e că nu se ia niciodată în serios

Sâmbătă am fost la aniversarea celor de la Ground Zero la Verde Stop - un loc ce a văzut de-a lungul timpului câteva street food festivals. Am ajuns regulamentar la 2, mi-am luat o bere și m-am tolănit regulamentar pe iarbă. Deja de la a 2-a bere au început șoriceii să danseze prin stomac așa că am făcut un tur al food truck-urilor prezente.

La BurgerVan timpul de așteptare era de peste 45 de minute, la Pește Pâine nici nu deschiseseră la aproape 3 ore de când începuse evenimentul, iar la Dianei 4 norocul a făcut să aibă gulașul făcut dinainte așa că puteai să mănânci pe loc. Nu zic că m-am resemnat, că au un gulaș bun, dar speram să bag niște cartofi prăjiți de la Pește Pâine.

Au deschis și ei jumătate de oră mai târziu și imediat s-a făcut o coadă care s-a împrăștiat repede. N-am înțeles de ce, dar mi-am zis că ăsta e momentul să merg să iau niște cartofi. Țeapă. Urmau să îi facă în 30 de minute după spusele lor. Mmda. Bine.


Am mai zăbovit ceva timp la niște vorbe și bere, dar am z…