Review de film: Robocop - crima are un nou inamic

M-am dus la film cu asteptari de austeritate: putine si alea imprumutate. Cum ar putea sa te surprinda Robocop? Era interesant prin anii '80, dar nu are cum sa se mai compare cu gloata de super eroi ce domina in ultimul timp marele ecran.

Totusi, a fost mai bun decat speram. Mi-a placut ca a reusit sa pastreze destul de mult din filmele vechi - ai senzatia ca vezi un Robocop vechi cu efecte speciale din secolul asta. Din pacate asa se simte - un Robocop second hand pe care cineva a pus eticheta NOU. Sincer, speram aiba un twist - o maslina ceva - un cavaler negru. Sa fie un Robocop mai intunecat si mai profund ... sau macar mai exploziv. 


E ciudatel  sa te agati atat de mult de tracut, mai ales ca trend-ul actual e sa trezesti la viata (super)eroi care aduc ceva nou si senzational reputatiei deja cunoscute. Poate si din cauza nu pot spune ca mi-a placut la nebunie filmul. E acelasi Robocop din copilarie de care n-am fost niciodata atras.

Au trecut 2 zile de cand am vazut filmul si imi este greu sa imi aduc aminte o gluma sau un lucru amuzant din film. Ceva glumite smarty pants care sa iti duca robotul mai aproape de suflet. Nimic. S-a dus precum a venit.

Muzica este si ea usor de uitat si nici efectele speciale nu te dau pe spate. Povestea e bunicica si nu iti jigneste intelectul. Costumul este bomboana de pe un tortulet destul de mic. Bonus - segmentele cu Samu-fucking-el L Jackson sunt extrem de savuroase.

Toate acestea fac din Robocop un film usor de vazut in weekend ( Na recomandare pentru ca tot apare azi in cinematografe ). Are rating PG-13 deci putem spune ca e pentru toti si toata familia. Cine stie ... poate aluia mic o sa ii placa.

Trailer:



Pe final am zis ca pot sa imi permit si o glumita: Detroit-ul real e atat de praft incat au preferat sa filmeze in Toronto Detroit-ul in mizerie :)

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!