Recomandari de seriale aparute in 2014? Le am!

Tot incerc sa imi gasesc un serial nou de care sa ma tin, asa ca m-am tot uitat la episoadele pilot ale prospaturilor acestui an. In general comedii si fictiuni (Sci-Fi). Mai jos am incropit e o lista cu recomandarile si mini review-urile acestor prime episoade:

Growing Up Fisher - E comedia cu cel mai mare potential din lista asta. Este despre o familie putin disfunctionala in care tatal este orb si mama intr-o perioada de reinventare. Are glumite bune si situatii amuzante. Seamana foarte mult cu toate celalalte comedii despre familii ciudatele: The Millers sau Modern Family. A aparut pe 5 Martie si are 7.8 pe IMDB. Trailer aici. Recomand sa ii acordati 30 de minute din viata.



About a Boy - Comedie. Acceptabila. Glumitele sunt cam stupide. Cam de bro code / fratii specifice universitatilor americane. Situatiile sunt trase de par pentru amuzamentul general, dar au si niste sfaturi de viata bro friendly. Nu ceva premium, ceva pe la level 1-2. El este burlacul suprem si vecina lui este hipioata single mom cu care estimez ca se va cupla candva in sezonul paisprezece.  Seamana cu How I Met Your Mother (cam tras de par, dar sa va asteptati la aceeasi lalaiala). E din februarie si are 7.8 pe IMDB. Trailer aici.

PS: Desi e gresit, daca numele iti aduce aminte deun film cu Hugh Grant  ... asta e adaptarea pentru micul ecran.



Sirens - Asta se vrea sa fie noul Scrubs. Dupa cum vezi in imaginea de mai jos, copie la indigo: sunt brancardieri si au bromance-ul dalmatian + un factor feminin de nesiguranta. Al 3-lea tip pare sa fie varul mai prost al lui Jan Itor. Mie mi-a placut si cu siguranta o sa ma tin de el. 7.5 pe IMDB si trailer poti sa vezi aici.


Spun Out -  O comedioara foarte slaba despre viata dintr-o agentie de publicitate. Hahaha, stiu! Cine naiba s-a gandit ca asta ar putea sa fie o idee buna? Daca lucrezi in industrie asta, o sa ti se para semi-semi-semi amuzant. Iar daca nu lucrezi, o sa opresti pilot-ul in primele 5 minute. Asta se reflecta si in nota de pe IMDB: 4.3  Seamana cu The Crazy Ones. Trailer aici.


Saint George - Alt jeg al anului, dar de data asta putin mai latino. E cu toti actorii mexicani latini pe care ii cunosti. Vrea sa fie un fel de Seinfeld, dar George Lopez nu este atat de amuzant. Nu cred ca o sa mai pierd 20 de minute sa ma uit la un episod. IMDB: 6.5 si trailer aici.


Mixology - L-am vazut in timp ce scriam articolul asta si mi-a placut. Personajele principale sunt 10 tineri in cautarea sufletului pereche. Si cum iubirea se gaseste doar dupa 3x50ml de tarie, toti se gasesc intr-un bar intr-o seara oarecare. Fiecare episod va urmari interactiunile ce se desfasoara in seara respectiva intre un potential cuplu. Imi este foarte cunoscut conceptul asta si tin minte ca am mai vazut un serial identic, dar in momentul asta nu-mi aduc aminte cum se numea. Are 5.9 pe IMDB, dar cred ca nota o sa ii mai creasca. Similar cu Friends. Trailer.



Star-Crossed - Primul Science Fiction din lista. Wuuuhooo! E prost. De fapt, este Twilight cu extraterestri. Niste "martieni" de-a dreptul jenibili pentru orice fiinta ce poate strabate distante inter-planetare. Este atat de prost, incat la el am ras cel mai mult. E facut pentru pustime si asta lasa loc de o multitudine de glume si caterinci. Are 7.8 pe IMDB!!! Dafuq?!?!? Acum imi dau seama cat de irelevant e faptul ca am pus notele de pe imdb...  Trailer.

Partea cu adevarat fucked up e ca ma intriga putin sa aflu de ce s-au prabusit pe planeta noastra...



Resurrection - Un SF similar cu Lost ce parea sa aiba potential. E adaptat clonat dupa un serial francez ce se numeste Les Revenants. Primul episod te face curios sa afli de ce oamenii aia s-au trezit la viata dupa zeci de ani. Asa te prinde. Pe mine m-a agatat, dar tot n-as recomanda serialul pentru ca o sa te taraie sezoane intregi pana cand "magia" va disparea definitiv. Ca Lost! 8.6 IMDB si trailer.



Intelligence - Agenti secreti, super tehnologii necunoscute de public si acelasi mambo jambo pe care l-ai mai vazut si in Seven Days si Eureka. Nu mi-a displacut, dar trebuie sa ma plictisesc teribil ca sa imi doresc sa ma uit la al 2-lea episod. Ii lipseste acel carlig cu care trebuia sa te agate dupa primul episod. 7.1 pe IMDB si trailer.


Ultimul pe lista este Mother Up - o animatie cu Eva Longoria facuta dupa chipul si asemanarea ei. Nici nu o sa ma chinui sa linkez un trailer sau o nota de pe IMDB, pentru ca va zic direct: Nu!

Si aici se termina cumva serialele pe care le-am vazut in ultima perioada. Sunt ferm convins ca mi-au scapat niste bijuterii ascunse, dar sper sa remediati voi cu o recomandare doua. Singura buba e ca primul sezon trebuie sa fie din 2014.

Share & enjoy :)

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!