The Robot Zoo in Baneasa Shopping City

Chiroptera mechanicus
Saptamana trecuta, eu si zeci de copii am fost la deschiderea expozitiei The Robot Zoo. Nici nu stiu de ce esti surprins de aceasta afirmatie. Intotdeauna mi-au placut lucrurile interactive, si ma bucur ca am mai descoperit un loc care iti ofera o doza mica de imaginatie.

Stiu ca atunci cand te gandesti la o expozitie interactiva pentru cei mici... practic te gandesti la Antipa. Si e adevarat, pentru mine a ramas in continuare muzeul de suflet. Totusi, Antipa reprezinta o zi planuita dinainte. Petreci lejer cateva ore inauntru. Iar nu este un lucru rau asta, daca ai timpul necesar pentru asa ceva.

In schimb, The Robot Zoo este o expozitie de maxim o ora intr-un mall. Si tocmai de asta recomand tuturor parintilor sa o viziteze atunci cand se gasesc prin Baneasa Shopping City cu cei mici. E rapid, e la indemana si este suficient de interesanta si pentru cei mari. Copiii oricum erau inebuniti de toate butoanele pe care le puteau apasa.

Au 8 roboti creati dupa mecanismele animalelor reale pe care le reprezinta si inca vreo 10 instalatii interactive care iti arata o caracteristica anume a respectivului animal. E deschisa pana pe 27 aprilie si e fix langa Carrefour. Mai multe informatii gasiti aici pe site-ul lor.

Cand ziceam ca sunt instalatii interesante - ma refeream la faptul ca de vreo 2 ori am stat la coada dupa copii sa ma joc si eu. Din pacate fericire cei mici sunt la varsta la care nu stiu ce e aia coada, asa ca mi-am cam pus pofta-n cui. Damn :)

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!