#auskia - si bloggerii se pot reinventa

Sunt obosit si cu bagajul inca desfacut, dar trebuie sa zic 2-3 vorbe la cald despre #auskia. A fost o saptamana in care am ras incontinuu. O saptamana in care am descoperit (cu rusinea de rigoare) ca si bloggerii se pot reinveta. Chiar daca a fost pe nepusa masa, serialul #auskia a fost picatura care a varsat paharul definitiv pentru blogosfera. Poate e jignitor sa zic asta dupa 9 ani de zile de blogging, dar acum mi-am dat seama ca noi trebuie sa fim de fapt entertaineri.

Ma bucura enorm ca am fost acolo sa particip pe viu la sesiuni de brainstorming. Ca am reusit sa imi pun si eu putin amprenta pe ce a iesi (nu foarte multe, ca sunt mai timid la inceput). Pentru ca orele tarzii din noapte au fost mai placute  atunci cand esti in compania unor auskieci. Si mai ales ca rezultatul e ceva ce ma face sa rad si a 10-a oara cand revad vreun episod. 

Nu vreau sa se interpreteze ca arat cu degetul alte colaborari ale bloggerilor. Nu! Au fost si alea excelente, doar ca acum mi se pare ca s-a ridicat putin stacheta. Acesta este un lucru util si bun pentru blogosfera. Ma astept ca in perioada urmatoare sa apara mai multe initiative de gen.

Cu bucurie va invit sa urmariti seria de 5 episoade de Auskialitati, iar apoi poate aruncati si voi o parere doua pe blog-ul asta. Feedback is 50!



Despre starea partiilor, lucruri de vazut, mancat si baut... intr-o insemnare viitoare.
#Auskia este un eveniment realizat cu sprijinul Tirol Werbung și susținut de Wizz Air și TNT Express.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!