Treceți la conținutul principal

#auskia - si bloggerii se pot reinventa

Sunt obosit si cu bagajul inca desfacut, dar trebuie sa zic 2-3 vorbe la cald despre #auskia. A fost o saptamana in care am ras incontinuu. O saptamana in care am descoperit (cu rusinea de rigoare) ca si bloggerii se pot reinveta. Chiar daca a fost pe nepusa masa, serialul #auskia a fost picatura care a varsat paharul definitiv pentru blogosfera. Poate e jignitor sa zic asta dupa 9 ani de zile de blogging, dar acum mi-am dat seama ca noi trebuie sa fim de fapt entertaineri.

Ma bucura enorm ca am fost acolo sa particip pe viu la sesiuni de brainstorming. Ca am reusit sa imi pun si eu putin amprenta pe ce a iesi (nu foarte multe, ca sunt mai timid la inceput). Pentru ca orele tarzii din noapte au fost mai placute  atunci cand esti in compania unor auskieci. Si mai ales ca rezultatul e ceva ce ma face sa rad si a 10-a oara cand revad vreun episod. 

Nu vreau sa se interpreteze ca arat cu degetul alte colaborari ale bloggerilor. Nu! Au fost si alea excelente, doar ca acum mi se pare ca s-a ridicat putin stacheta. Acesta este un lucru util si bun pentru blogosfera. Ma astept ca in perioada urmatoare sa apara mai multe initiative de gen.

Cu bucurie va invit sa urmariti seria de 5 episoade de Auskialitati, iar apoi poate aruncati si voi o parere doua pe blog-ul asta. Feedback is 50!



Despre starea partiilor, lucruri de vazut, mancat si baut... intr-o insemnare viitoare.
#Auskia este un eveniment realizat cu sprijinul Tirol Werbung și susținut de Wizz Air și TNT Express.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Condimental de Calif vis a vis de Camera de Comerț

Când sfânta treime a rotisorului din Centrul Vechi s-a destrămat, atunci când Calif și Divan și-au luat tălpășița că erau în clădiri cu risc seismic, am trăit o adevărată dramă. Unde îmi voi rezolva eu poftele nocturne? Mai ales că și Dristorul de la Budapesta a făcut ceva pași spre Tineretului.

Cumva parcă toți s-au vorbit și m-au părăsit. Am mai încercat eu din când în când să îi mai vizitez pe la Iancului, Romană și Tineretului, dar de multe ori era peste mână. Trebuia să mă duc special pentru ei în zona aia, lucru care cam știrbea din pofta ad hoc a kebabului.

 Soarele a venit și pe strada mea. Acum vreo săptămână am văzut un Condimental de Calif la 2-3 minute de mine și n-am știut de unde să îl apuc că era închis și nu părea să fie operațional încă. Norocul mi-a surâs ca aseară să îl găsesc deschis și i-am trecut pragul cu emoția unul prichindel în prima zi de școală.


Am luat un Dill Kebab de vită, un Kebun și o limonadă. Un ce? Un Kebun - chestia din poza de mai sus: pui, humus…

Trigger words la Poșta Română

Pentru că tot m-am întors de 10 minute de la un oficiu poștal unde în teorie trebuia să ridic niște tricouri venite de pe threadless.com, lucru care nu s-a întâmplat dintr-un motiv care îmi e străin, am zis să fac un scurt ghid despre ce cuvinte ar trebui evitate atunci când vorbești la ghișeu.

Primul a fost curier. E posibil ca toată lumea să râdă de mine că nu știam acest trigger word de bază, dar în simplitatea mea, numesc curieri toți cei care vor să îmi livreze ceva. Eu o țineam pe a mea că m-a sunat curierul Poștei Române să îmi livreze ceva vineri, ea tot îmi spunea că Poșta Română nu are curieri și poate altcineva a încercat să îmi livreze ceva.

Ba că e agentul poștal, ba că e nu mai știu ce poștal, dar cu siguranță nu e curier. Bine. Fie ca voi. Am continuat să îi zic reprezentantul Poștei, dar nici așa n-am avut succes. Dacă nu știu titulatura lui exactă, n-au cum să își dea seama cine și ce a vrut să îmi livreze. Mai că îmi venea să zic ca Despot Tricouri în...

Al doilea c…

Strongbow - de ceva vreme lansata si la noi in 3 sortimente

Lansarea efectiva a fost acum vreo 3-4 saptamani, dar am evitat sa scriu despre asta inainte sa o localizez offline intr-un supermarket. Oho si cat de greu a fost sa fac asta. Am vanat in Carrefour-ul si Mega Image-ul de la Piata Unirii de parca viata mea depindea de asta.

Cred ca m-ati vazut p-acolo. Cu ochii mijiti, eram cel nehotarat la raionul de beri de import. Ocazional faceam 13-14 si pe la cele cu arome si chiar pe la sucuri - de unde sa stiu unde naiba ar pune ei cidrul (mai are rost sa zic si de mere?).

Gata cu panica! intr-un tarziu au bagat si la mine in cartier cidru Strongbow.


Ce as putea sa zic despre Strongbow? Este un hard cider (4.5% alcool) si la noi in tara vine in trei variante: gold apple, red berries si elderflower. Gold e cel clasic de care probabil ai mai baut prin irish pub-uri, cel de soc nu este pentru toata lumea datorita aromei puternice, iar cel de fructe de padure pare o varianta mai domolita a unui Framboise.

Dupa ce am testat intensiv toate variantele…