Be prepared - lucrurile marunte pe care le car in permanenta in rucsac

In timp ce scriu aceste randuri, ma pregatesc de plecare intr-o mica aventura offroad prin Mehedinti. E aproape 7 dimineata, dar n-am putut sa dorm mai mult. "Nelinistea" bagajului nefacut m-a tinut treaz. Eh, glumesc. N-am reusit sa dorm din cauza excitement-ului (cum ar zice englezul) dinaintea unei aventuri. Bagajul oricum se face repede.


Arunc in graba in rucsac niste tricouri, un polar si niste indispensabile: gaz pentru Zippo, tutun cat sa imi ajunga o luna, o punga cu 450 de filtre, un briceag (ca e mai bine sa il ai la tine decat sa ii duci dorul), un micro patent multifunctional cu imbusuri si surubelnite, o baterie externa de 5000 mAh, manusi si un windstopper transformers style (bandana, caciula, esarfa si toate cele). Lucruri pe care le am cu mine in permanenta - indiferent de vreme sau locul in care ma duc. 

E bine sa fii pregatit. Asta zice si capra din Hoodwinked...


E putin nevrotic sa iei sfaturi de viata de la o capra care canta, dar intre noi fie vorba... presa a dat stiri si titluri mai senzationale. Oricum, sper ca ati avut 3 minute de rabdare ca sa urmariti cantecelul. E unul dintre cele mai bune din Hoodwinked - o animatie smarty de prin 2005.

Dar s-a facut deja tarziu (7:07), iar eu am ramas cu bagajul la nivel de vorbe. Trei Ford Kuga si un Ford Ranger ma asteapta sa ma duca in 4×4 Goodyear Experience powered by Tiriac Auto. E o reintoarcere placuta in cautarea viperelor cu corn (anul trecut au fost timide cu noi) si a oii la ceaun. Nu zic mai multe despre traseul propus! E o surpriza ce se va dezvalui incet incet pe hashtag-ul #Goodyear4x4 (Facebook, Twitter & Instagram).

Doviđenja - cum ar zice vecinii sarbi de peste Dunare :)

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!