C'asa-i in fotbal

Un lucru pe care il apreciez foarte mult la jocurile pe calculator este ca oricine poate sa fie competitiv. Nu conteaza sexul, varsta sau locul unde s-a nascut. Cu suficient timp liber si skill, aproape oricine poate sa fie in top 10 world wide. Cam ca la sporturile pe care le vezi la TV. Reversul medaliei este ca toata lumea gandeste asa: e usor, pot sa fac si eu asta. Eh. nu e asa.

Sambata trecuta, bloggerii au invatat pe barba lor lucrul asta. La Bloggers Lan Party ne-am luat o bataie fara drept de apel de la cititori. Cred ca am avut 3 runde castigate in interval de 8 ore. Rusinos - mai ales pentru aia dintre noi care aveau pretentii ca se mai pricep cat de cat la jocuri.

Cu toate acestea, ne-am simtit bine si am ras zgomotos. Ce n-am avut in jocuri am compensat prin trash talking exemplar. Macar la asta suntem buni! Sa fim galagiosi. Ca in fotbalul.

Dar ce e cu imaginea de mai jos?

Cand am facut screenshot-ul, m-am gandit ca exemplifica cel mai bine expresia "C'asa-i in fotbal". Stai si tu in Diablo 3 Reaper of Souls si te bucuri ca au marit cu 100% drop-ul de legendare pentru o saptamana. Iti pica cam una pe ore. E foarte bine. Esti excited.



Intri apoi pe Twitch.tv si il gasesti pe acest gigel. Farmeaza cu 4 personaje in acelasi timp. Are 4 jocuri deschise si un programel care transmite comenzile date in ecranul 1 celorlalte 3. E botting? E corect? El si cu Blizzard sa negocieze. Interesant este coltul din stanga sus. I-au picat in ziua respectiva 257 de legendare, iar in total aproape 4080. Mda. Iti cam taie bucuria legendarei picate in ultima ora.

Asa-i in fotbal :)
Bloggers Lan Party, ediția a 5-a, este un eveniment susținut de Romtelecom, cu sprijinulAMD și Bitdefender Antivirus.
Si daca tot ai ajuns pana aici cu citit-ul. Ia un joc. Ma rog. Doar unul dintre voi o sa ia un joc. Am primit un cod pentru jocul Thief si il las aici la gramada. Apreciez genul asta de jocuri, dar nu sunt pe gustul meu. Asa ca sper sa il ia cineva care il va aprecia mai mult ca mine. Intri aici si bagi codul asta: 4RG-K4Q-LZB-ZPM 

Enjoy!

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!