Star Wars 7 si cel mai anticlimatic trailer din lume

Imi este imposibil sa exprim in cuvinte dezamagirea pe care am simtit-o dupa acest prim trailer teaser. Sunt niste random action scenes impachetate in 90 de secunde de extaz pentru die hard fan boys. Eu nu sunt din categoria aia, desi am vazut trilogia de vreo 4-5-6 ori.



Prima dezamagire a venit dupa 30 de secunde de nimic. Un stormtrooper de culoare care zici ca s-a trezit dupa o aventura de-o noapte cu un wookiee. Dafuq. Apoi trecem la random action scenes care nu au nicio noima.

Apoi ajungem la the wtf lightsaiber!!!! Internetul deja a explodat cu glumitele aferente la cat de stupid poate sa arate. Greatsword in spatiu frate. Asta a fost momentul in care mi-am zis ca ma uit la un fake teaser ceva. N-ai cum sa strici ceva ce deja merge.



Ah. Noroc cu Millennium Falcon barrel roll ca m-am mai linistit putin. That was fucking cool.

Nu ma intelegeti gresit. Am incredere in JJ totala, mai ales dupa ce a reusit sa faca cu Star Trek, dar teaser-ul asta este jenant. Si nu doar jenant. Este anticlimatic. Nu m-a pus pe ace si nici n-am inceput zilele pana in decembrie 2015. De fapt as vrea sa zic ca o sa il uit imediat ce termin aceste randuri de scris, dar e atat de prost incat o sa il tin minte pe viata.

Oricum - trebuie sa ai obrazul gross sa incepi hype machine-ul cu un an si ceva inainte de lansare...

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!