Every Frame a Painting - un canal de YouTube pentru pasionatii de filme

N-am mai populat de mult categoria filme de pe blog, dar azi vin o bijuterie. Random-ish pe internet am dat peste acest canal pe YouTube si brusc am avut un man crush. Este fascinant cat de apropiate avem gusturile in materie de filme, dar mai fascinant e cat de usor exprima lucrurile care fac filmul ala bun. Presupun ca e vorba si de studiile in domniu care fac diferenta - care pun punctul pe i.



Asta a fost primul filmulet pe care l-am vazut de pe canalul Every Frame a Painting... acum mai bine de o ora. Nici n-au trecut 2 minute din el si deja ma gandeam ca vreau sa il impartasesc pe blog. Mai dificil a fost cand am vazut urmatorul filmulet si urmatorul si urmatoarele. Cum sa scriu despre toate?

Nici nu o sa scriu. Va sugerez sa va abonati si sa urmariti filmuletele de pe canal. 14 la numar in momentul asta. E genul de canal (pana acum) pe care niciun pasionat de filme n-ar trebui sa il rateze. Nu neaparat pentru ca ar avea dreptatea suprema, dar pentru modul analitic cu care diseca unele momente, scene, genuri, tipuri de filmare.

My personal top 3 fav:
bonus: The Spielberg Oner

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!