S-ar parea ca 2015 o sa fie anul serialelor de comedie!

Si eu am fost surprins de asta cand am inceput sa noutatile aparute. Nu ma asteptam ca sa gasesc ceva special, blestemul Friends inca influenteaza puternic comediile pe care le poti vedea pe netflix. Totusi, am gasit cel putin 3 care sunt surprinzator de inteligente si amuzante.

Galavant - Asta a fost surpriza cea mai mare. Comedie cu musical care sa iasa bine, mai rar gasesti. In plus, mi se pare ca este influentat puternic de Monty Python and the Holy Grail, lucru care doar poate sa ma bucure. E drept ca poate unora o sa li se para ca nu se ridica la nivelul ala, dar mie mi se pare ca s-au apropiat foarte foarte mult.

Povestea e oarecum clasica: el cavalerul incearca sa isi salveze iubita fortata sa se casatoreasca cu regele rau - totul un mega twist-uri. Mai mult nu vreau sa zic de poveste pentru ca nu ne plac spoiler-ele. Avand in vedere ca primul sezon are 8 episoade a cate 20 de minute, nici nu este un angajament prea mare. Are 7.7 pe IMDB si trailer-ul il gasesti aici. [il trec in categoria musai de vazut]



Man Seeking Woman - Asta e o comedie ce se adreseaza in special barbatilor sub o anumita varsta. Sa zicem 30. Am putea cu usurinta sa inlocuim barbati cu baieti, si nimic n-ar fi gresit. Cu toate astea, se bucura de niste analogii si glumite destul de intepatoare si destepte.

Povestea e despre un gigel fara perspective care a fost parasit de prietena, iar toata lumea din jurul sau incearca sa ii faca o lipeala. Rezultatele sunt cel putin dezastruoase, si de multe ori surprinzatoare. Consider ca nota de pe IMDB (6.6) nu ii ofera cinstea pe care o merita. Eu m-am amuzat destul de bine la cele 4 episoade aparute pana acum, posibil sa fie si din cauza varstei. Trailer aici.



Jane the Virgin - Cine s-ar fi gandit ca ai putea sa faci o comedie telenovela? E drept ca factorul de comedie nu este de o stralucire nemaivazuta, dar povestea este demna de orice telenovela de succes.

Jane ramane insarcinata din cauza unei greseli facute de sora unui tip pe care l-a sarutat in urma cu cativa ani. Tip care se dovedeste ca este si seful ei, iar sperma folosita in inseminarea gresita era ultima lui sansa sa faca un copil. Asta e casatorit cu una care il inseala cu cel mai bun prieten, prieten care urmarit de logodnicul politist a lui Jane. Si aici am povestit doar primele 10 minute din primul episod.

Pe IMDB are 7.8 si trailerul e aici.



Marry Me - O comedioara simpatica despre o logodna prelungita si despre pasii spre casatorie. Aici deja am parasit comioarele destepte si ne intoarcem spre Friends style. Nu este rea, dar nici nu este ceva extraordinar. Merge la plictiseala, mai ales daca o vezi cu prietena sau prietenul dupa caz. A se observa ca am zis prietena si nu sotie. IMDB ii da 6.5 si trailer poti sa vezi aici.



black-ish - Clasica comedie despre familie, de data asta cu o pata de culoare si influente africo-americane de suburbie. M-am oprit pe la episodul 4 pentru ca nu a reusit sa ma convinga ca problema e una credibila. dar nici glumele nu erau cine stie ce. Poti sa o incerci de curiozitate, dar ma indoiesc ca o sa te prinda. Pur si simplu nu suntem in target.

IMDB - 6.8 Trailer aici.



Selfie -  Ha ha! NU! Este (sau mai bine zis era) o comedie ingrozitoare. Nu poti sa faci audienta fericita atunci cand te adresezi unor oameni care se uita cu dispret la pitipoancele selfie de pe internet, dar tot despre ce prezinti in serial e la nivelul ala. Au aflat-o pe barba lor si si-au luat cancel-ul instant. IMDB - 7.3  (e o nota nemeritata) Trailer.



A to Z - Comedioara romantica draguta care dupa 4-5 episoade o sa te faca sa borasti. Prea multa iubire si prea multa dragalasenie pentru gustul meu. Si e pacat. Avea potentia dupa primul episod, dar dar chiar si cand esti fericit intr-o relatie, iti vine greata de la atat mushy mushy.

IMDB 6.9 si trailer aici.



Bad Judge - Acest How I Met Your Mother al filmelor cu judecatori, avocati si toate cele. Nu este atat de prost precum nota de pe IMDB lasa sa se inteleaga, dar ocazional mai vezi cate o fata demna de cringe of the day. Este destul de greu de digerat, poate si din cauza imaginii pe care o ai in cap despre un judecator, dar adevarul e ca nici n-ai prea avea ce sa digeri. Glumele sunt mediocre spre jenante.

IMDB 5.8 Trailer aici.



Inchei cu un nu categoric: Mulaney si Crims

Dar si cu o recomandare mai vechiuta (2 sezoane) pentru fanii Scrubs: Ground Floor (trailer)

Aici spunem stop joc. Sunt ferm convis ca mi-a scapat ceva, dar aici intervine publicul cu recomandari. Pana atunci, eu ma bucur ca am reusit sa gasesc niste seriale interesante si amuzante.

Share and enjoy!

Comentarii

  1. Am încercat să mă uit si eu la Galavant dar n-am reușit să rezist mai mult de 3 episoade. Pur și simplu mă enervează la maxim musical-urile. Deși uite, am acceptat momente de musical în Scrubs, mă uit cu plăcere la Monty Python. Aici pur și simplu sunt enervante.
    E fix pe stilul "love it or hate it". I hate it :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Well, pe de altă parte mă mai uit la Ground Floor. E digerabil deși nici Bill Lawrence nu mai e ce-a fost pe vremea Scrubs. Îi lipsește doza aia de dramatism pe care-o avea Scrubs și trimiterile la pop-culture. Și chimia între personaje pe care-o aveau JD și Turk. Și multe altele...

    RăspundețiȘtergere
  3. Stiu, dar tot e placut de vazut. Pana pe 26 mai cand apare iar Arrested Development, trebuie sa omor timpul cumva :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!