S-a dat liber la share!

Acum mai bine de 2 luni povesteam de situatia tragic-comica prin care ajunsesem sa trimit o scrisoare Facebook-ului sa ii intreb de ce considera ca blogul meu s-ar putea sa fie nesigur, iar azi va anunt ca problema s-a rezolvat. E ca-n filmele cu prosti, dar macar merge acum.

Sa va zic ce s-a intamplat in astea 2 luni. Posta Romana tot nu mi-a trimis confirmarea ca au livrat scrisoarea. Facebook nu mi-a zis nimic pe niciunul dintre cele 3 moduri de contact lasate in scrisoare. Cineva s-a oferit sa ma ajute cu un tichet direct la support-ul Facebook, dar n-am mai auzit nimic dupa... asa ca presupun ca nici ei nu i-au oferit un raspuns. Acum cateva zile mi-a schimbat tema cu una care e mai blogish fata de cea veche.

Sa le luam pe rand. Nu cred ca Posta Romana a fost in stare in aceste 3 luni sa livreze o scrisoare pana in Irlanda. Daca au fost, probabil ca mai trec inca 3 luni pana imi vine confirmarea ca au livrat. N-am ce sa zic de rau de ei ce nu s-a mai zis deja. Ii mai las 2 luni si apoi ma duc sa ma cert sa imi dea cei 18 lei inapoi. E vorba de principiu aici.

Schimbarea temei nu cred ca a avut vreun efect, pentru ca si cu niste teme facute de Google aveam aceeasi problema. Cat despre tema, parerile sunt impartite: unii zic ca era mai frumoasa cea de dinainte, altii ca le place mai mult asta si ca cea de dinainte era yakish.

E de apreciat ca aproape nimeni nu a zis ca asta noua e naspa. Si mie imi placea mai mult aia veche, dar nu se potrivea cu ceea ce scriam pe blog. Poate isi va face o reintoarcere in forta in momentul in care decid sa nisez blogul asta pe activitatea mea profesionala.

In rest? Mai sunt patru luni si se fac 10 ani de blogging. Nu stiu daca sau cum o sa sarbatoresc momentul ala. Sunt sigur ca un sfat pe care o sa il primesc si anul asta o sa fie despre faptul ca poate e cazul sa schimb si eu Blogger-ul cu un Wordpress. Nu stiu ce sa zic. Relatia mea cu Blogger incepe sa fie asemanatoarea cu toate povestile alea de violenta domestica in care ea nu-l paraseste pentru ca il iubeste.

Cam atat pentru azi.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!