Sunt momente in viata cand e mai bine sa zici nu branding-ului

E cineva care nu s-a uitat aseara la Sunt Celebru - Scoate-ma de aici! Probabil ca da! Nu ati pierdut mare lucru, e un fel de Survivor mai de la oras.Totusi, ce m-a deranjat la emisiune a fost branding-ul dus la extrem. Magenta, magenta si iar magenta.

Cadrele cu prezentatori erau ticsite cu niste cuburi T-magenta, rucsacurile concurentilor erau magenta, pantalonii acestora erau magenta, culoarea singurei echipe formate din vedete este un rosu spre magenta, Esca era imbracata in magenta, prezentatorii emisiunii au tot timpul ceva magenta, parca vreo doua vedete au venit imbracate in hainele de strada magenta si alte fleacuri de genul asta.



OK! Am inteles. Sponsorizati emisiunea, dar parca e prea multa magenta. Lucru asta devine si mai deranjant (si nu credeam ca o sa zic asta vreodata) atunci cand mai bine de trei sferturi de emisiune nu este intrerupta de reclame. Aici sper sa nu ma insel pentru ca mai faceam ceva de mancare prin bucatarie, dar a fost o senzatie atat de ciudata sa nu vezi reclame atat de mult timp la televizon. Asta doar mi-a accentuat magenta in capatana. De aseara stiam ca o sa scriu postul asta!

N-am nicio problema cu tine Telekom, dar cateodata prea mult branding este prea mult branding.

Despre emisiune ce as putea sa zic? Pare sa fie un fel de puscarie televizata. Stai toata ziua si nu faci nimic, paturile se distribuie prin rotatie, ai un set de reguli pe care nu ai voie sa le incalci, zona campului este bine nelimitata si nu ai voie sa o depasesti, tigarile iti sunt rationalizate si probabil ca in curand vor ajunge moneda de schimb si nu in ultimul rand - trebuie sa faci niste lucruri scarboase pentru mancare mai buna.

O emisiune oportuna pentru tara noastra :)

PS - daca n-ati vazut emisiunea si doriti sa intelegeti despre ce vorbesc, intrati pe site-ul oficial.

Comentarii

  1. Asta-mi aminteste de "Visuri la cheie", tot PROtv-ista, unde brandurile fac parada mai rau ca la Saptamana Modei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Citeam parca pe undeva ca a castigat premiul de cea mai mai cu mot emisiune dpdv al product placement-ului :)

    RăspundețiȘtergere
  3. E mai bine fara televizor :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!