Superbowl: cardiograma unui meci de fotbal american

Trecem peste faptul ca meciul a fost extrem de plictisitor, ce este cu adevarat interesant este diferenta dintre bpm-urile suporterilor din Seattle si cei din Boston.

Cand ai deja 3 titluri la activ esti mai calm? Este importanta diferenta de nivel intre cele doua orase? Conteaza faptul ca in Boston doar cei preocupati activ de a face miscare sunt cei care port fitbit-uri, iar in Seattle e un curent mainstream de heal and wellness - implicit mai mult purtatori de fitbit-uri?

Diferenta medie de varsta intre cei care poarte aceste bratari poate sa fie un factor la fel de important? Conteaza ca unul (Seattle) e pe primul loc in topul oraselor cu cel mai mare consum de cafea din US, iar celalalt e abia pe 10?  - Sunt o serie buna de intrebari puse de wananah de pe Reddit.



Totusi, ce as vrea eu sa observatie este legatura stransa intre bpm-urile suporterilor ambelor formatii. Exceptand cateva situatii in care bpm-ul creste mai repede la unii fata de ceilalti, ambele grafice sunt in sincron.

Referitor la calitatea meciului - fiecare poate sa isi traga singur concluziile. Eu am fost excited fix in ultimele 2 minute de joc. De restul de 4 ore nu am o parere foarte buna.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!