Cand ca ai cunoscut ultima oara sfidarea?

Iti imaginezi cum e sa treci in fiecare zi pe langa un obiect care iti aduce aminte de un abuz? Un obiect care pur si simplu te sfideaza, care te face sa te gandesti de ce eu? Nu iti imagina ca este ceva care iti schimba viata, dar e un lucru marunt cu care trebuie sa traiesti in fiecare zi. Eh. Pentru mine acest obiect este o bicicleta ponosita legata de aproape doi in scara blocului de balustrada.

Legata asta e mai mult incatusata, pentru ca nu s-a miscat de acolo in toata aceasta perioada. Cum stiu asta? Dupa o anumita perioada am inceput sa ii fac semne pe saua acoperita de praf, semne care inca le poti admira si acum. Practic este o bicicleta abandonata. Pai si de ce ma $£^%^%$ pe mine grija de ea?

Eu sunt victima a doua biciclete furate. Legate regulemtar cu lant. Una s-a evaporat intr-un camin din Tei pe la etajul 7, iar alta chiar in blocul in care locuiesc de atatia ani. Bloc de la care am pretentii, avand pozitionarea centrala si sfera de activitate a majoritatea locatarilor. Mai jignitor e cum mi-a fost furata a doua bicicleta: am dat o tura de dimineata, am legat-o de balustrada din bloc, m-am dus sus sa fac un dus si sa mananc ceva, am coborat doua ore mai tarziu ca sa o descoper pierduta pentru eternitate.

Nu asta e definitia sfidarii? Sa vezi in fiecare zi cum o bicicleta sta bine merci de balustrada unde tie ti-a fost furata in doar 2 ore o bicicleta la fel de uzata? Pai cum sa nu te frustrezi putin? Cum sa nu iti strici putin ziua de fiecare data cand cobori cu liftul? Eh. Sa nu dramatizam. E o poveste pe care eu cel putin o gasesc amuzanta, genul ala de amuzant din filmele de comedie, de asta am si ales sa o impartasesc pe blog (IRL am mai impartasit isprava asta).

End of rant..

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!