Eu ce personaj ar trebui sa fiu?

Am fost aseara la cea mai hipstareasca petrecere a momentului. Regulamentar la MNAC, regulamentar cu un teasing foarte misto si muzica pe semi underground - genul de eveniment care strange la crème de la crème in materie de hip, cool si hipsterish.  Ce am cautat eu acolo? Pai aici vroiam sa ajung.

Cam 90% din cei prezenti erau niste personaje. Fie ca vorbim de designer-ul de moda care a venit in pijama, de fata in rochie de camuflaj si cu masca pe fata, de baiatul care parea ca tocmai venise de la un concurs de echitatie, de tipa steam punk, the mexican gang member - el esse!  sau de hipster royalty - toti acesti oameni erau personaje despre care auzi povesti susotite.

Fiind si eu chemat datorita factorului de coolness pe care presupun ca il am, au inceput sa apara intrebari in mintea mea. Eu ce personaj ar trebui sa fiu? Ca intre noi fie vorba, trebuie sa fiu si eu un personaj. Oricat de mult mi-ar placea mie sa cred ca reprezint factorul de deviatie zero, undeva aseara cineva s-a uitat la mine si m-a aratat cu degetul. Oare ce a zis?

Noile Marlboro-uri si design-ul lor minimalist
In alta ordine de idei si cu dileme mai putine, petrecerea era pentru anuntarea noului design al pachetului de tigari Marlboro. Design care nu prea imi place. Apreciez ca este minimalist si in general imi place foarte mult simplitatea, dar mi se pare ca e pacat sa renunti la o imagine care te defineste pe tine ca brand in memoria colectiva. Stiti despre ceea ce vorbesc. Cand auzi Marlboro te gandesti automat la pachetul deja devenit clasic, parca il vezi si in reclama.

Cat despre petrecere si teasing am numai lucruri bune de zis. Faptul ca multi au crezut pana in ultima zi clipa ca este vorba de o petrecere Converse, inseamna ca ti-ai facut treaba destul de bine. Pentru cei care nu stiu despre ce vorbesc o sa fac un scurt rezumat. Primeai un telefon unde erai intrebat cat porti la pantofi, ulterior primeai prin curier un singur Converse All Stars rosu care te invita sa ii gasesti perechea la acest party.

Santaj emotional sau o strategie foarte buna de a te face curios, m-am trezit intrebandu-ma pentru ce naiba e party-ul. Pentru Converse era prea pe fata. Johnny Walker parca avea ceva cu rosu si mesajul keep walking. Hmmm ce sa fie, ce sa fie? Nu mi-a trecut prin cap ca e pentru noul Marlboro. Am aflat asta cu vreo 4-5 zile inainte de la o mica barfa. Asa ca vreau sa zic inchei cu un jos palaria pentru idee si implementare.

Note to self: Recupereaza si apuca-te de vizitat locuri hipstaresti ca ramai in urma cu tendintele in ce e cool!

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!