Treceți la conținutul principal

StarCraft II Legacy of the Void Closed Beta anuntat (31 martie)

Aseara mai ca mi-a stat inima in loc cand am primit mail de la +Vlad Zotta - s-a anuntat closed beta-ul de Starcraft 2 si credeam ca ma asteapta cu o invitatie. Din fericire pentru frigiderul meu, nu era o invitatie ci un mini comunicat de presa.

Pe 31 martie sa te uiti pe mail-ul cu care ai cont la battle.net, ca poate te paleste norocul. Eu pana acum am fost destul de norocos. Am impuscat in trecut un beta de SC2 si un alpha+beta de Heroes of The Storm. La HoTS a fost si cu bonus pentru ca in urma unei loterii, toti prietenii mei de pe battle.net au primit invite in alpha.


Dar sa zic ceva de noua expansiune Starcraft 2 - pare sa fie in sfarsit acel ceva de care avea nevoie jocul pentru a revitaliza competitiile profesionale. Meta-ul actual e destul de lame din punct de vedere al spectacolului. Sunt sigur ca sunt cativa care nu sunt de acord cu aceasta afirmatie, dar sunt cam sictirit de ce vad in general in turnee (mai sunt si exceptii superbe).

Cu ce vine nou expansiunea sau ce o sa gasiti in beta-ul asta daca aveti noroc de invite?

Pai in video-ul de mai jos puteti sa aflati si singuri. Exista si o versiune text aici, dar cred ca video-ul e mai eficient sa prezinte potentialul noilor unitati.



Enjoy!

Comentarii

  1. Vasile Adrian Brusturean19 martie 2015, 13:56

    era vorba ca mai aduc la terran o unitate la care s-o decis sa renunte, parea foarte buna contra banneling bus

    RăspundețiȘtergere
  2. In video lasa impresia ca vor face o unitate dupa closed beta-ul asta dupa cum isi doresc jucatorii.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Era un bar mișto, dar problema era că mai venea și patronul...

Știți barul ăla făcut de patron în momentul în care a ajuns la 40 de ani și i-a dat cu virgulă bucket listul? Nu? Hai să vă zic cum stă treaba. Toată viața a visat să își deschidă un bar, dar n-a avut timp/bani/motivare. Asta până de curând când s-a dus ca berbecul.

L-a deschis. E mic, simpatic, are un specific bine delimitat, a mers chiar bine la început, dar acum începe să scârțâie. Și ăsta nu înțelege de ce. De ce în fiecare lună vin din ce în ce mai puțini clienți și încasează tot mai pe negativ.

Păi problema majoră e că patronul și-a dorit bar, dar nu și clienți. Am fost în vreo câteva locuri din astea unde noi îl deranjam pe patron. Omul era cu paharul de vin în față, cu gașca de prieteni și cu muzica la maxim. Erau pe distracție și trebuia să o mai pună pe pauză să ne aducă meniurile, să dea muzica mai încet, să ne aducă băutura și la final să ne ia banii.

Omul nu avea chef de noi, chiar dacă eram singurii plătitori de consumație din bar. N-ai cum să ceri prietenilor bani pe c…

Ieri le-am arătat Bucureștiul celor 5 noi beri aduse în România de URBB

De două zile timeline-ul meu s-a umplut de bloggeri care primiseră pachetul din imagine. Poze din toate unghiurile, selfie-uri, nebunie. Eu cred că am primit ultimul lădița care avea frumos atașat următorul mesaj: "Descoperă Europa cu berea care ți se potrivește! #beertrip", așa că presiunea a fost maximă.

Eu ce fel de poză pot să pun ce deja n-a fost făcută de ceilalți? Pe drumul spre casă, ajutat și de constituția specifică de blogger ce trebuia să care 6 kilograme, mi-am zis să fiu o gazdă primitoare și să le arăt celor 5 beri noi o fărâmă de București.

Și pentru că tot zic de ele, dar nu le-am numit, acestea sunt: Grimbergen Ambreé, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti 4 Luppoli Original, Angelo Poretti 5 Luppoli Bock Chiara și Angelo Poretti 6 Luppoli Bock Rossa.

Alături de ele au fost două mutat aici de ceva vreme: Guinness și Weihenstephaner Hefe Weissbier.

Rezultatul este mai jos.














Problema unui food truck făcut din pasiune e că nu se ia niciodată în serios

Sâmbătă am fost la aniversarea celor de la Ground Zero la Verde Stop - un loc ce a văzut de-a lungul timpului câteva street food festivals. Am ajuns regulamentar la 2, mi-am luat o bere și m-am tolănit regulamentar pe iarbă. Deja de la a 2-a bere au început șoriceii să danseze prin stomac așa că am făcut un tur al food truck-urilor prezente.

La BurgerVan timpul de așteptare era de peste 45 de minute, la Pește Pâine nici nu deschiseseră la aproape 3 ore de când începuse evenimentul, iar la Dianei 4 norocul a făcut să aibă gulașul făcut dinainte așa că puteai să mănânci pe loc. Nu zic că m-am resemnat, că au un gulaș bun, dar speram să bag niște cartofi prăjiți de la Pește Pâine.

Au deschis și ei jumătate de oră mai târziu și imediat s-a făcut o coadă care s-a împrăștiat repede. N-am înțeles de ce, dar mi-am zis că ăsta e momentul să merg să iau niște cartofi. Țeapă. Urmau să îi facă în 30 de minute după spusele lor. Mmda. Bine.


Am mai zăbovit ceva timp la niște vorbe și bere, dar am z…