StarCraft II Legacy of the Void Closed Beta anuntat (31 martie)

Aseara mai ca mi-a stat inima in loc cand am primit mail de la +Vlad Zotta - s-a anuntat closed beta-ul de Starcraft 2 si credeam ca ma asteapta cu o invitatie. Din fericire pentru frigiderul meu, nu era o invitatie ci un mini comunicat de presa.

Pe 31 martie sa te uiti pe mail-ul cu care ai cont la battle.net, ca poate te paleste norocul. Eu pana acum am fost destul de norocos. Am impuscat in trecut un beta de SC2 si un alpha+beta de Heroes of The Storm. La HoTS a fost si cu bonus pentru ca in urma unei loterii, toti prietenii mei de pe battle.net au primit invite in alpha.


Dar sa zic ceva de noua expansiune Starcraft 2 - pare sa fie in sfarsit acel ceva de care avea nevoie jocul pentru a revitaliza competitiile profesionale. Meta-ul actual e destul de lame din punct de vedere al spectacolului. Sunt sigur ca sunt cativa care nu sunt de acord cu aceasta afirmatie, dar sunt cam sictirit de ce vad in general in turnee (mai sunt si exceptii superbe).

Cu ce vine nou expansiunea sau ce o sa gasiti in beta-ul asta daca aveti noroc de invite?

Pai in video-ul de mai jos puteti sa aflati si singuri. Exista si o versiune text aici, dar cred ca video-ul e mai eficient sa prezinte potentialul noilor unitati.



Enjoy!

Comentarii

  1. Vasile Adrian Brusturean19 martie 2015 la 13:56

    era vorba ca mai aduc la terran o unitate la care s-o decis sa renunte, parea foarte buna contra banneling bus

    RăspundețiȘtergere
  2. In video lasa impresia ca vor face o unitate dupa closed beta-ul asta dupa cum isi doresc jucatorii.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!