Stradale - zgomotul blidelor corporatiste

De marti o sa fie bucurie mare in zona Casei Presei, atat pentru jurnalisti cat si pentru corporatisti, pentru ca se deschide Stradale - cantina hip sub guvernarea lui Chef Foa (cel mic de la Masterchef). Cu farfurii de metal si cu multe plante vii, trebuie sa recunosc ca locul are un farmec aparte.

Un impinge tava cu valente hipsteresti era fix de ceea ce avea zona nevoie. Nu rade ca nu era o gluma. Ca hardware au un Robata Grill si un Tandoor Oven, iar ca gust e promisiunea lui Foa de a livra mancare gustoasa la preturi decente (parca 26 de lei o sa fie un meniu). Din ce am gustat eu la preview-ul pentru presa, se respecta angajamentul asta. Mancarea a fost gustoasa si avea un twist interesant. Vor reusi sa pastreze aceasta calitate cand 180 de oameni (numarul maxim de locuri) le vor trece pragul la ora 13:00? Marti vom afla!


Si aici vroiam sa ajung. Imi place ca locul are un scop precis: pranz si pranzuri tarzii pentru cei care muncesc. Nu o sa fie deschis seara (tarziu) si nici in weekend. Cel putin nu publicului, intentioneaza sa organizeze evenimente private in locatie, dar asta e alta mancare de peste.

Ca overall senzation - mie mi-a placut. E de departe cea mai draguta cantina pe care am vizitat-o. Errr. Am vrut sa zic restaurant axat pe street food si live cooking. Rog sa mi se scuze greseala. Sunt putin rautacios ca orice alt om care si-ar dori si el un quality impinge tava pe langa birou.

Unde e mai exact restaurantul? Bucharest Business Park. Corp A. Langa căluț (harta) . Da, da, da. Unde era La Marquise inainte. Mai multe informatii puteti sa gasiti ... pe la alti bloggeri: Victor si Cosmin. Stradale nu are site in acest moment.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!