Concurs: Spune-mi cand te-ai virusat ultima oara si eu am grija sa nu se mai intample!

Cred ca deja se stie parerea mea pro antivirus, asa ca simt nevoia civica sa impart in stanga si-n dreapta niste siguranta cibernetica. Dau la schimb un antivirus Kaspersky (furnizat de Likeit si Radient Consulting) pentru o poveste cu ultimul virus luat din zona gri-rosiatica a internetului.

Cum se intampla asta in schimb nu e atat de usor. Nu credem in hashtag-uri, drept urmare povesteste pe profilul tau social cum s-a intamplat ultima virusare si lasa-mi un link catre respectiva postare (la FB dai click pe data/ora pentru link). Trebuie sa fie publica ca sa o pot vedea, iar eu voi decide cine castiga. In esenta suntem toti castigatori, mai ales daca folosim numele si adresa de email reala in comentariul de aici care semnalizeaza povestea.



De ce aceasta stanga peste dreapta? Pentru ca vreau sa fac si un pic de educare prin lista ta de prieteni. Nu ma intereseaza sa ma mentionezi sau sa vorbesti de concurs, vreau doar sa se constientizeze ca un ativirus te poate scapa de probleme si de multa bataie de cap.

Duse sunt zilele cand ativirusul iti ingreuna sistemul si atunci preferai sa o arzi neprotejat. Acum la ce hardware avem, un AV e ca o atingere proaspata de primavara. If you know what I mean.

Atat pe moment. Astept pana pe 30 aprilie in comentarii link-urile catre povestile voastre de pe Facebook/.Google+ cu ultima virusare si bataia aferenta de cap.

[Later Edit - Castigator e singurul participant - Andrei (Refu). Bina ma baieti, sa nu va aud ca se plange vreunul de virusi :)]

Comentarii

  1. Ultima oara cand am avut o problema cu un virus a fost chiar la job, lucram la un proiect web si aveam nevoie de informatii (text si imagine), toate bune si frumoase pana cand un coleg vine foarte zambitor la mine si-mi zice ca a luat informatiile.


    Pun eu stick-ul pe care mi l-a dat in calculator, si imediat dupa ce s-a terminat copierea fisierelor de pe stick in partitia de pe hard, calculatorul a inceput sa o ia razna, si asta in sensul ca se misca atat de lent incat stateam si cateva secunde sa imi afiseze ceva.


    Antivirusul era la pamant, nu detecta nimic si in plus de asta incercam sa dau rapid o scanare pe partitia C. Intr-un final, m-am saturat sa functioneze atat de lent si am dat restore din windows, ce e drept cu greu si asta.

    Important e ca a functionat normal dupa acel restore.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma faci sa verific regulamentul... Nu mai bine puneai pe Facebook-ul tau si imi dadeai link ca sa fim sigur se inregistrare ca participare ok? :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!