Dupa #bloggerslanparty7 aka #blp7

Am ramas cu o poza clasica in pro gaming. Alex e in dreapta si incearca sa fie bad ass, Bogdan e in stanga si e pe modul come at me bro, iar eu in centru contopesc aceste stance-uri ca orice superstar al echipei. Ti-am zis, este poza clasica de pro LOL team.

Despre #blp7 am numai de bine. Aranjamentul actual in care fiecare se juca ce dorea, mi se pare ca a prins cel mai bine dintre toate editiile de pana acum. Am putut si noi sa ne radem putin ca baietii in niste Quake Live, asta pana cand a venit Cabral sa ne ia la misto ca jucam un joc vechi de secolul trecut. Rautate pe el ca doar Team Fortress 2 stie sa joace.


Bloggers Lan Party 7 este un eveniment Eventur susținut de Digi NetMavenhutBitdefender AntivirusLogitech și Likeit, cu susținerea Impact Hub.

Avem si un filmulet care sa ateste cat de distractiv a fost, dar fiind realizat de o echipa de stiri... mai de graba pare ca abia am iesit pentru prima oara anul asta din casa. Lucru lesne de presupus daca ne vedeai fetele mahmure.

Cam atat de zis despre #blp7 - a fost iar bine ca sa nu fie rau. Mi-ar placea ca urmatorul sa fie cu GTA5 sau ceva de genul asta. Apoi ala  cred ca ar fi incununarea distractiei supreme. Asta e asa din categoria aia Hai Toma make it happen!

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!