Treceți la conținutul principal

Lansare si review: Jack Daniel`s Tennessee Honey

Acum vreo cateva saptamani am primit pe mail, si chiar prin posta, un mesaj criptic: Call for Honey 07540216xx. Am stat si m-am gandit ca tot omul care n-are chef de scandal in casa, sa o sun pe fata asta, sa n-o sun... Ce i-as spune?

Curiozitatea pana la urma m-a dovedit si am sunat-o, dar nu mi-a raspuns. Eh. Asta e. Vreo ora mai tarziu ma suna ea si incepe o conversatie demna de stangacia oricarui adolescent care suna pentru prima oara o fata ca sa o invite in oras.

Reusim noi cumva sa ne intelegem si imi spune ca ceva mmmdelicios o sa ma astepte candva in curand acasa. Zis si facut. Trec zilele. Se fac doua saptamani si mai ca uitasem ca trebuia sa ma intalnesc cu Honey.

Acum vreo doua zile ma astepta primitoare acasa, desi statuse vreo 12 ore in congelator din propria mea initiativa ca sa vad daca ingheata cele 35 de grade de bucurie. N-a inghetat, dar si-a pus un strat destul de sexy de bruma pe hainute.


Jack Daniel`s Tennessee Honey - Jack Honey pentru prieteni - este pe scurt Jack cu miere, melasa si nuci prajite. Cu un aftertaste puternic, gustul este unul care nu-mi displace - desi nu sunt mare fan lichioruri nu stiu cum sa descriu dulcegaraia asta altfel.

Si cand am zis ca nu-mi displace, sunt chiar modest. Dupa doar 48 de ore de convietuit impreuna, au mai ramas doua treimi de testat rigulos. Nu stiu daca asta e neaparat un lucru cu care sa te lauzi pe internet, dar vreau astfel sa dovedesc justetea angajamentului pe care mi l-am luat in a oferi un review responsabil (e o scuza destul de buna, nu?).

Intr-un paharel de shot, scoasa din congelator ca sa ne asiguram ca e la temperatura corecta, poti sa o dai peste cap imediat sau sa ii mai dai niste clipe de ragaz si sa iti umezesti putin cate putin buzele la fiecare ridicare de pahar. Tine de alegere fiecaruia.

Este o experienta interesanta combinatia asta de jack si miere (&stuff) - si zic sincer asta pentru ca nu asteptam ca aceasta combinatie sa produca ceva decent. Hmmm. Iti da de gandit asta. Oare ce ai mai putea pune in whiskey?

Cat costa si unde se gaseste? Mariciu spunea ca e cam 95 de lei in Mega Image-uri, iar din comunicatul oficial mai ziceau ca se gaseste si online de comandat pe site-ul beicevrei.ro - prima oara cand primesc intr-un comunicat de presa un link catre un site care nu este al producatorului.

Inchei cu o dilema. Oare ce ar zice fratii Panaitescu despre aceasta combinatie? Doru despre mierea de Tennessee, iar Mircea despre mix-ul de ceva cu whiskey. Sunt sigur ca nu o sa le convina ceva :)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Condimental de Calif vis a vis de Camera de Comerț

Când sfânta treime a rotisorului din Centrul Vechi s-a destrămat, atunci când Calif și Divan și-au luat tălpășița că erau în clădiri cu risc seismic, am trăit o adevărată dramă. Unde îmi voi rezolva eu poftele nocturne? Mai ales că și Dristorul de la Budapesta a făcut ceva pași spre Tineretului.

Cumva parcă toți s-au vorbit și m-au părăsit. Am mai încercat eu din când în când să îi mai vizitez pe la Iancului, Romană și Tineretului, dar de multe ori era peste mână. Trebuia să mă duc special pentru ei în zona aia, lucru care cam știrbea din pofta ad hoc a kebabului.

 Soarele a venit și pe strada mea. Acum vreo săptămână am văzut un Condimental de Calif la 2-3 minute de mine și n-am știut de unde să îl apuc că era închis și nu părea să fie operațional încă. Norocul mi-a surâs ca aseară să îl găsesc deschis și i-am trecut pragul cu emoția unul prichindel în prima zi de școală.


Am luat un Dill Kebab de vită, un Kebun și o limonadă. Un ce? Un Kebun - chestia din poza de mai sus: pui, humus…

Trigger words la Poșta Română

Pentru că tot m-am întors de 10 minute de la un oficiu poștal unde în teorie trebuia să ridic niște tricouri venite de pe threadless.com, lucru care nu s-a întâmplat dintr-un motiv care îmi e străin, am zis să fac un scurt ghid despre ce cuvinte ar trebui evitate atunci când vorbești la ghișeu.

Primul a fost curier. E posibil ca toată lumea să râdă de mine că nu știam acest trigger word de bază, dar în simplitatea mea, numesc curieri toți cei care vor să îmi livreze ceva. Eu o țineam pe a mea că m-a sunat curierul Poștei Române să îmi livreze ceva vineri, ea tot îmi spunea că Poșta Română nu are curieri și poate altcineva a încercat să îmi livreze ceva.

Ba că e agentul poștal, ba că e nu mai știu ce poștal, dar cu siguranță nu e curier. Bine. Fie ca voi. Am continuat să îi zic reprezentantul Poștei, dar nici așa n-am avut succes. Dacă nu știu titulatura lui exactă, n-au cum să își dea seama cine și ce a vrut să îmi livreze. Mai că îmi venea să zic ca Despot Tricouri în...

Al doilea c…

Strongbow - de ceva vreme lansata si la noi in 3 sortimente

Lansarea efectiva a fost acum vreo 3-4 saptamani, dar am evitat sa scriu despre asta inainte sa o localizez offline intr-un supermarket. Oho si cat de greu a fost sa fac asta. Am vanat in Carrefour-ul si Mega Image-ul de la Piata Unirii de parca viata mea depindea de asta.

Cred ca m-ati vazut p-acolo. Cu ochii mijiti, eram cel nehotarat la raionul de beri de import. Ocazional faceam 13-14 si pe la cele cu arome si chiar pe la sucuri - de unde sa stiu unde naiba ar pune ei cidrul (mai are rost sa zic si de mere?).

Gata cu panica! intr-un tarziu au bagat si la mine in cartier cidru Strongbow.


Ce as putea sa zic despre Strongbow? Este un hard cider (4.5% alcool) si la noi in tara vine in trei variante: gold apple, red berries si elderflower. Gold e cel clasic de care probabil ai mai baut prin irish pub-uri, cel de soc nu este pentru toata lumea datorita aromei puternice, iar cel de fructe de padure pare o varianta mai domolita a unui Framboise.

Dupa ce am testat intensiv toate variantele…