O intrebare care in general ma confuzeaza: Tu cu cine tii?

Nu neaparat ca nu as avea un raspuns la ea, dar ca tot romanul - imi place sa fiu indecis. Sa am ceva de care sa ma plang si sa ma scuz. Este aproape similar cu situatia in care vrei sa mergi la sigur la pariuri, nu am rabdarea necesara sa tin de la cap la coada cu o singura echipa.

Sa luam de exemplu UEFA Chempions League-ul de aseara, la inceputul meciului ii favorizam cu un zambet atotcunoscator pe madrileni, ca apoi in ultimele 15 minute sa stau la un metru de fata televizorului si sa respir usurat la fiecare interceptare a celor de la Juve.




In general imi place sa tin cu cei care joaca mai bine... in opinia mea. Cei care ar merita mai mult victoria. Cei care s-ar bucura mai mult. Long story short - cu un fel de cazurile sociale din sport. Rusinos, nu?

Macar meciul de aseara a fost spectaculos, nu ca cel de saptamana trecuta. Ah. Cat potential avea. Doua echipe mari, eram la Palatul Snagov impreuna cu Alessandro Nesta la invitatia celor de la Heineken, proiector de 7 metri, companie placuta si o atmosfera demna chiar de o finala UEFA Champions League... ca apoi sa se duca totul in puf!

Damn you Barca for ruining a semifinal!

[Later edit] A aparut si spotul filmat in ziua respectiva la palat.



E bine ca s-a tinut de fotbal ca de actorie...

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!