SC2 LotV to bring balance to the force

Dupa 17 ani de asteptari, s-ar parea ca exista sanse reale ca Starcraft 2 Legacy of the Void sa incheie povestea. Nu-mi dau seama daca e cineva care asteapta cu sufletul la gura acest final, dar e placut sa stii ca lucrurile se mai si incheie (ma uit catre tine Tanar si Nelinistit).

Am avut ocazia zilele astea sa joc putin beta si pot spune ca este Starcraft-ul ala mai bun pe care sperai ca il primesti in 2010. E mai bine balansat si parca iti ofera mai multe posibilitati daca vrei sa joci competitiv. Ce vreau sa zic cu asta?

Am senzatia ca nu nu mai exista un singur build order pe care trebuie sa il aplici daca vrei sa ai vreo sansa reala de castig. Posibil sa fie din cauza beta-ului (nu toata lumea stie ce face), dar jucatorii sunt mai creativi in ceea ce fac.


Intrebarea de 1000 de puncte este: oare balansul si diversitatea astea au venit prea tarziu? Cu siguranta. Chit ca Starcraft este cel mai jucat joc de strategie si are o puternica prezenta pe Twitch, MOBA-urile au castigat inima gamerilor.

Sper sa ma insel, dar expansiunea nu va aduce o masa critica de jucatori pentru RTS-uri. Tot cei care sunt acum activi or sa fie si atunci. Poate se vor mai intoarce cativa pentru ca jocul chiar aduce niste imbunatatiri serioase, dar nu cred ca atentia generala se va indrepta spre RTS esports.

Pacat.

PS - [funny] How Koreans pick their Starcraft names

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!