Un mod simplu prin care poti sa iti verifici statutul social

Nu e vorba de ce masina conduci, ce telefon ai sau de casa in care stai. Este un lucru simplu ca buna dimineata, de fapt chiar este buna dimineata. Gandeste-te putin! Poti sa fii scapat lumea de foamete saracie si razboi, daca zici buna ziua atunci cand s-a inserat .... cu siguranta un roman o sa te corecteze si o sa iti raspunda cu buna seara. 

Nu exista nimic mai romanesc ca aceasta situatie. Nimic nu te poate pregati pentru incapatanarea asta mioritica. Precum bravii soldati care au tipat in cor Pe aici nu se trece in batalia de la Marasesti, aceasi indarjire de a folosi corect formele de salut o sesizezi si acum la orice roman care lucreaza cu publicul.

Un exemplu clar de Buna seara -  imagine de Jordan McQueen

N-ar lasa nici unul de la el. Hai domne ca inca se poate considera zi. Soarele inca e putin pe cer, Instagramul nu e plin de poze cu apusul, poti sa lasi de la tine sa treaca de data asta un buna ziua. Dar nu, asta nu (mi) se intampla vreodata.

Chiar daca e sa ma duc sa platesc taxa la o toaleta publica aflata in subteran, doamna de la intrare stie cu exactitate cand e buna dimineata, cand e buna ziua si cand este buna seara - si nu va lasa de la ea sa treaca neobservat un salut gresit. Nu exista flexibilitate si corectia se aplica instantaneu.

Din acest motiv tind sa cred ca daca o sa reusesc vreodata sa scap cu buna ziua dupa ce a apus soarele, ma pot declara multumi si cu o viata implinita. Am atins cel mai inalt posibil punct de statut social! Acesta este barometrul succesului dupa care ma ghidez in viata.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!