Doua insight-uri auto foarte interesante de la Volkswagen si Samsung

Primul poate ca nu este chiar atat de smart, dar implementarea face toti banii ca sa zic asa. E vorba de dificultatea de a depasi camioane datorita vizibilitatii limitate. Lucrurile incep sa se lege atunci cand ai de vandut un televizor si te gandesti la cum ai putea sa solutionezi aceasta problema.




Usor de facut de facut conexiunea, nu? Eh. Carcotasii or sa zica ca de fapt nimeni nu va face o depasire pentru ca asa vede pe un monitor sau chiar patru. Totusi, aici vorbesc de insight si cat de bine se potriveste cu produsul.

A doua idee imi place mai mult pentru ca are un factor emotional mai puternic: parintii nu vor depasi limitele de viteza cat timp au copiii in masina, hai sa le recreeam aceasta responsabilitate si atunci cand acestia nu sunt in masina.




Wow. Mi se pare foarte desteapta ideea de la care au pornit si rezultatul la care au ajuns. E drept ca are un factor hollywoodian, dar las  de data asta sa treaca pentru ca imi place prea mult asocierea asta: avem masini sigure, vrem sa facem soferii mai responsabili. Cum facem asta? Le aducem aminte atunci cand merg cu viteza ca ii asteapta copiii acasa. Bum. KO emotional.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!