Treceți la conținutul principal

Ghid offroad pentru amatori facut dupa iesirile #Goodyear4x4

Printre toate hashtag-urile care s-au perindat pe .ro in 2014, #Goodyear4x4  a fost unul care mi-a fost aproape de suflet cu mai multe ocazii. Chiar am adus o bucata din el acasa sub forma unei sticle de 2 litri de palinca de soc - sticla care dupa 8 luni de chin, inca isi pastreaza cu trufie jumatate din continut (aviz curiosilor).

Fie ca am plecat cu o reteta ultra simpla de gulas, fie ca am descoperit putin din traditiile unor zone pe care nu le mai vizitasem vreodata, #Goodyear4x4 a reprezentat 10 ture pe care oricare blogger participant le-ar reface fara sa stea pe ganduri.



Plecand de la ideea ca unele lucruri n-ar trebui sa ramana doar online ( prezente intr-o oarecare masura pe site-ul campaniei #Goodyear4x4), s-a nascut ghidul 4x4 pe care il vezi in imagine.

Ghid destinat amatorilor si care cuprinde sfaturi, informatii, notiuni de baza, tehnici de offroad si traseele facute in aceste 10 ture - totul impachetat in 100 de pagini ilustrate cu imagini facute de noi, zdeto.

Partea buna e ca am fost rapid de mana si am 5 ghiduri acasa pe care vreau sa le dau unor oameni care vor sa prinda putin gustul parasirii asfaltului. Da. Vorbesc expres cu cei care au cochetat cu ideea, dar niciodata nu au aplicat-o prea serios.

In principiu as vrea sa le inmanez personal, dar sigur putem sa asteptam si provincia (o sa ma ocup eu de transport). In urma carei selectii le dau? Aici e partea putin ciudata.

Daca te atrag genul asta de trasee, sigur ai deja niste poze puse pe Facebook/Instagram cu salbaticiile (peisaje, animale, orice tine de natura) pe care deja le-ai vazut. Lasa un comentariu cu cea mai populara poza a ta, iar eu voi alege 5 castigatori peste o saptamana.

Spor! si sper sa fiti doar 5 ca o sa mi se rupa inima sa las pe cineva fara ghid.

Comentarii

  1. Alexandru Neştian5 iunie 2015, 14:46

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152120620805687&set=a.10152119881045687.1073741828.510810686&type=3&theater

    Aveam una si cu tine Bogdan dar ma gandeam ca e prea de tot :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca oricum primesti in calitate de fost castigator #Goodyear4x4 - in caz ca nu, te asigur ca iti fac rost de una :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Oana Mangiurea10 iunie 2015, 17:34

    Multe poze am cu natura dar am zis sa pun una facuta pe film, ca sa devin popuara

    RăspundețiȘtergere
  4. Da-mi un semn cand esti prin zona sa iti dau ghidul.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Era un bar mișto, dar problema era că mai venea și patronul...

Știți barul ăla făcut de patron în momentul în care a ajuns la 40 de ani și i-a dat cu virgulă bucket listul? Nu? Hai să vă zic cum stă treaba. Toată viața a visat să își deschidă un bar, dar n-a avut timp/bani/motivare. Asta până de curând când s-a dus ca berbecul.

L-a deschis. E mic, simpatic, are un specific bine delimitat, a mers chiar bine la început, dar acum începe să scârțâie. Și ăsta nu înțelege de ce. De ce în fiecare lună vin din ce în ce mai puțini clienți și încasează tot mai pe negativ.

Păi problema majoră e că patronul și-a dorit bar, dar nu și clienți. Am fost în vreo câteva locuri din astea unde noi îl deranjam pe patron. Omul era cu paharul de vin în față, cu gașca de prieteni și cu muzica la maxim. Erau pe distracție și trebuia să o mai pună pe pauză să ne aducă meniurile, să dea muzica mai încet, să ne aducă băutura și la final să ne ia banii.

Omul nu avea chef de noi, chiar dacă eram singurii plătitori de consumație din bar. N-ai cum să ceri prietenilor bani pe c…

Ieri le-am arătat Bucureștiul celor 5 noi beri aduse în România de URBB

De două zile timeline-ul meu s-a umplut de bloggeri care primiseră pachetul din imagine. Poze din toate unghiurile, selfie-uri, nebunie. Eu cred că am primit ultimul lădița care avea frumos atașat următorul mesaj: "Descoperă Europa cu berea care ți se potrivește! #beertrip", așa că presiunea a fost maximă.

Eu ce fel de poză pot să pun ce deja n-a fost făcută de ceilalți? Pe drumul spre casă, ajutat și de constituția specifică de blogger ce trebuia să care 6 kilograme, mi-am zis să fiu o gazdă primitoare și să le arăt celor 5 beri noi o fărâmă de București.

Și pentru că tot zic de ele, dar nu le-am numit, acestea sunt: Grimbergen Ambreé, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti 4 Luppoli Original, Angelo Poretti 5 Luppoli Bock Chiara și Angelo Poretti 6 Luppoli Bock Rossa.

Alături de ele au fost două mutat aici de ceva vreme: Guinness și Weihenstephaner Hefe Weissbier.

Rezultatul este mai jos.














Problema unui food truck făcut din pasiune e că nu se ia niciodată în serios

Sâmbătă am fost la aniversarea celor de la Ground Zero la Verde Stop - un loc ce a văzut de-a lungul timpului câteva street food festivals. Am ajuns regulamentar la 2, mi-am luat o bere și m-am tolănit regulamentar pe iarbă. Deja de la a 2-a bere au început șoriceii să danseze prin stomac așa că am făcut un tur al food truck-urilor prezente.

La BurgerVan timpul de așteptare era de peste 45 de minute, la Pește Pâine nici nu deschiseseră la aproape 3 ore de când începuse evenimentul, iar la Dianei 4 norocul a făcut să aibă gulașul făcut dinainte așa că puteai să mănânci pe loc. Nu zic că m-am resemnat, că au un gulaș bun, dar speram să bag niște cartofi prăjiți de la Pește Pâine.

Au deschis și ei jumătate de oră mai târziu și imediat s-a făcut o coadă care s-a împrăștiat repede. N-am înțeles de ce, dar mi-am zis că ăsta e momentul să merg să iau niște cartofi. Țeapă. Urmau să îi facă în 30 de minute după spusele lor. Mmda. Bine.


Am mai zăbovit ceva timp la niște vorbe și bere, dar am z…