Summer Well 2015 - un festival precum o vacanta

In weekend am fost si eu, ca tot posesorul de cont de Instagram, la Summer Well. Trecuse ceva timp de la ultimul festival de muzica, asa ca mi-am zis ca merit o micro vacanta pentru a il savura pe acesta. In parte mi-a si reusit, am reusit performanta sa am cazare la un festival care are loc in Buftea - la 25 de kilometri de casa. Noroc cu prieteniii astia.

Fiind pe dispozitia de vacanta, am tratat festivalul asta precum un concediu: nu mi-am dat prea mult interesul sa incerc sa le fac pe toate. Am preferat sa ma bucur de niste muzica, sa beau o bere cu prietenii si incerc putin relaxarea asta de weekend - fara program prestabilit si checking-uri pe to do list. 

Sigurul repros Summer Well-ului e ca formatile parca n-au stiut sa faca show

Chiar si cu 18 km in picioare, n-am reusit sa bifez toate atractiile - pentru ca asta este Summer Well - un iarmaroc urban ce are si niste muzica pe fundal. Tin sa precizez asta pentru ca am vazut tot felul de pareri despre abundenta de copii la festival: e drept ca nu este un loc unde te-ai asteptat sa vezi atat de multi prichindei, dar nici nu este festival din acela cu camping, excese alcoolice si mini depravare. E versiunea asa mai pentru cei comozi si pe chilleanu'.

Faimosul pod recuzita pe care nu puteau trece mai mult de 20 de oameni in acelasi timp

Pe chill era toata lumea: fie ca stateai pe o paturica pe iarba, fie ca alegeai sa iti petreci timpul intr-o zona branded - nu stiu cum as putea sa numesc altfel zonele acestea ale sponsorilor. 

Lucruri de facut erau: ba un film sau o calatorie cu balonul in zonele Orange, ba niste labirint gonflabil UniCredit, dance battle-uri la Burn, ping pong si jocuri de balci la Huawei, ba niste vaslit in picioare pe lac sau mini teatru la Roaba de Cultura. Cate ceva pentru toata lumea. 

Orange V-Tree (incarcatoare solare) - locul general de intalnire al oamenilor care vroiau sa puna putin bronz, dar si niste procente in plus la bateria telefonului.

Cam pe asta a mers tot festivalul. Formatii okish, dar despre care nu poti spune ca te-ar convinge sa mergi expres pentru ele la un festival (poate ca exceptie face Kasabian), si lucruri marute de ocupat timpul in compania prietenilor. 

Asa ca nu prea ai ce sa ii reprosezi Summer Well-ului, a fost o experienta placuta de la inceput pana la final. O experienta pe care cu singuranta as vrea sa o retraiesc si anul viitor. 

Sper sa nu prinda trendul asta de "adu steagul la festival" pentru ca devine plictisitor extrem de rapid

Si pentru ca tot vorbeam de experiente placute, trebuie sa mentionez ca am fost le festival la invitatia celor de la Orange Romania - cunoscuti la Summer Well drept salvatorii de smartphone-uri lovite de boala low battery-ului. Cu doar 3 jetoane (21 de lei) puteai sa iti iei de la ei o baterie externa (1500 mAh) pe care daca le-o dadeai goala, primeai una plina la schimb. O idee misto. 

Un sfat pentru cei care merg la editia urmatoare: la palat se mananca bine si ieftin. 

Inchei spunand ca parca ne-ar mai trebui in jurul Capitalei niste evenimente precum Summer Well. Nu stiu de ce am pierdut BestFest-ul, dar Clujul e cam departe :)

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!