Micburgerul - secret ascuns de reptilienii de la Mega

N-am mai dat de mult pe la rubrica asta de reviewuri modeste, se vede ca a inceput sa imi placa viata scumpa. Totusi, acum vreo doua zile am descoperit unul dintre cele mai bine pastrare secrete de la Mega Image: micburgerul!

Am trecut printr-un carusel de emotii si trairi. Am plecat de la un micburger trebuie sa fie un burger mai mic, am ajuns la a e un mic intr-un burger clasic si m-am oprit la wow ce savoare masterchefiana intr-un lucru atat de simplu!


sectiune transversala printr-un micburger

Se vede in imagine ca ideea de a pune un review modest despre micburger a venit undeva pe la jumatatea acestuia. Cu o vointa herculiana l-am pus jos si m-am dus dupa camera - rezultatul il vedeti mai sus.

Cu un pret de 2.69 lei, micburgerul este fix ceea ce te-ai astepta: o chifla unsa in interior cu niste mustar peste care s-a asezat cu o precizie dedulesteana un mic turtit si facut pe plita. Rezultatul este probabil cel mai bun lucru pe care l-am mancat in cantina unui supermarket.

Totul suna prea bine ca sa fie adevarat si adevarul e ca chiar asa este. Pe cat de bun e micburgerul, pe atat de rar il gasesti la cumparat. Se da efectiv mai repede ca painea calda.

Recomand oricarui gratangiu, oricarui fin cunoscator in ale micilor si oricarui hipster ce a descoperit in burgeri a doua reintoarcere a borsetelor de barbati sa testeze acest micburger in Mega-urile mai mari. Mai pe dimineata asa ca atunci sunt sanse sa il gaseasca.

#protip: chifla ti-o poti alege tu din magazin!

Pana la urmatorul review modest: nu dati banii pe prostii, luati micburgerul la copii!

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!