Steaua CSM EximBank si un concurs cu o invitatie simbolica

Sport nu inseamna doar fotbal este un mesaj pe care televiziunile cu greu il inteleg - uita-te la orice buletin de stiri sportive si imi vei da dreptate. Practic, daca nu joaca Halep (#haisimona), toate stirile sunt despre ceva-uri cu niste oameni din fotbal. Isi are locul sau si fotbalul, dar parca as vrea sa mai aflu si despre alte sporturi. Nu strica sa avem diversitate, mai ales ca avem potential si valoare. (#haistejarii)

/rant

Acum cateva saptamani, clubul de baschet Steaua CSM EximBank mi-a dat un email in care ma intreba daca n-as vrea sa le fiu alaturi in aventura europeana a sezonului. Au 5 meciuri pe teren propriu in Eurocup si s-au gandit ca pe online ar putea sa gaseasca mai multa sustinere. Am zis da imediat. This is f-ing awsome! 

Asa ca pe 21 octombrie sunt la meci. Jucam - a se observa cum un gest atat de simplu de hai la meci m-a transformat instantaneu in fan - cu Trabzonspor (Turcia) si vrem sa facem galerie mare, motiv pentru care ofer o invitatie dubla la meci. 



Este o invitatie simbolica din punctul meu de vedere. Abonamentul pentru aceste 5 meciuri incepe de la 90 de lei, asa ca as putea considera valoarea acestei invitatii de 36-40 de lei - o suma modica pentru fanii sportului. Cu toate astea, o dau aici pe blog pentru ca nu strica sa mai avem 2 oameni in galerie. 

Ce trebuie sa faci pentru aceasta invitatie dubla? Lasa un comentariu la insemnarea asta cu ce hashtag ar trebui sa folosim la meci, iar eu voi extrage saptamana viitoare pe 13 un castigator. Atat. Optional, poti sa iti iei bilete si abonamente de pe site-ul lor http://steaua.blt.ro/.

Hai sa vedem cine mai serveste cine mai pofteste!

[later edit] Am facut extragerea si Fabian Munteanu a fost desemnat castigator. Felicitari! Pentru transparenta extragerea se gaseste aici.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!