Sfaturi practice despre cum sa vezi o parada de 1 Decembrie

Postul asta zace pe draft de aproape un an asa ca ii dau drumul azi sa zburde pe pasunile internetului - mai ales ca se apropie parada de Ziua Nationala.

In primul si in primul rand, te imbraci pentru 2-3 grade timp de 2-3 ore fara sa te misti prea mult. Pentru cei mai trendinezi si inceti, asta inseamna sa te infofolesti bine cu caciula, fular, geaca groasa, manusi, pantaloni grosi si incaltaminte de iarna.

Nu, gulerul ridicat nu te apara de frig. La fel sta treaba si cu conversii tai colorati. Vad ca anul asta sunt la moda pantalonii taiati in genunchi, ma astept ca si ei sa isi faca aparitia la parada.

Un selfie este suficient. Nu trebuie sa inregistrezi intreaga parada pe telefon. Sunt in proportie de 101% sigur ca apoi nu se va uita nimeni la ea in intregime. In esente oricum nici nu prea ai ce sa vezi. In fiecare an este acelasi lucru.


Pe bune. Acelasi aranjament si vehicule. De asta si zic ca e mai bine sa te pozitionezi mai in spate si sa ii lasi pe prichindei sa se bucure in fata de parada. Pentru ei chiar este un lucru special.

Lasa DLSR-ul cu obiectivul de kit acasa. Te rog! Vei face aceleasi poze ca toata lumea (din multime fotografiind trupele care trec prin fata), nu are rost sa te chinui. Ia-l doar daca vrei surprinzi oamenii sau bucuria celor mici - ala cred ca e un proiect dragut care ar strange like-uri in draci.

In rest, incearca sa te comporti la fel de natural precum ceilalti, chiar daca esti de la tara. Urcatul pe pubele de gunoi, in copaci, pe stalpi, garduri si alte de gen sunt deprinderi care ti se scuza din ce in ce mai greu odata cu varsta.

As mai avea ceva de zis in incheiere despre a ajunge cu cel putin 30-40 de minunte inainte de parada, dar la asta chiar nu o sa ma asculte nimeni.

Hai sa dam check-in la parada!

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!