Extensie vânătoare de reduceri: Cofffre

De vreo lună tot testez o aplicație care monitorizează scăderile de prețuri pentru câteva produse selectate de mine, iar azi a venit momentul sa zic vreo două lucruri despre ea.

În primul rând pot spune că funcționează. Cum se întâmplă o reducere mai mare de 20 % pe produsul și site-ul selectat de mine, cum primesc o notificare pe email. Singura bubă este că acest proces nu se întâmpla instantaneu - practic au nevoie sa crawl-uiască paginile respective, așa că nu exista vreo șansă să prinzi un faimos preț greșit. 

În plus, poți oricând în extensie să vezi prețul înainte de reducere. Acest laitmotiv științifico-fantastic care e des confundat cu prețul de la care a fost redus produsul și produce de Black Friday mii de rânduri de supărare.

Extensia e momentan la început, de asta poate să fie fentată de magazine prin modificarea permalinkului, dar are potențial să fie un instrument util celor ce vânează reducerea unui anumit produs.

Cofffre, ce nume imposibil de ținut minte cu câți de f are, se poate downloada doar pentru Chrome de aici și are în spate 4 persoane: doi developeri (Răzvan Tîrboacă si Andrei Petcu) și doi oameni de online (Orlando Nicoară si Cristian Manafu).

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!